Bank

Het WOW woord van deze week “BANK”.

Als ik het woord bank zie staan kan ik maar aan één ding denken en dat is mijn bank in de kamer, mijn trots en zo’n beetje voor mij het symbool geworden van mijn vrijheid.

Toen ik ging scheiden ging het bankstel met mijn ex mee en had ik tijdelijk een klein tweepersoonsbankje op de rommelmarkt gekocht maar daar kon je niet eens even op liggen.

Helaas, geen geld om een nieuwe bank te kopen, dus keek ik zo nu en dan eens bij de kringloop en daar stond een bank, ik ging er op zitten en ik was verkocht, dat werd mijn bank, ik wist het zeker.
Hij was versleten en blauw, kostte 10 euro en het thuisbrengen nog eens 16 euro, ik kocht hem.

Hij ging met pijn en moeite door mijn deur naar binnen en kreeg een plaatsje in de kamer.  Maar zo kon hij niet blijven, ik ging naar de markt en kocht een lap zwarte stof met een soort patroontje en rekbaar en het kostte 1 euro de meter.

Thuis ging ik aan de slag, haalde heel de bank uit elkaar en het was een hele klus want ik had nog nooit een bank bekleed natuurlijk. Maar als je iets graag wilt lukt het ook dus ook deze bank werd al zeg ik het zelf prachtig, mijn trots mijn alles.

Heerlijk om op de zitten, te liggen en daarbij ziet hij er ook nog mooi uit en dat allemaal voor net 50 euro. MIJN BANK.

Meer WOW verhalen op http://www.alineblogt.nl/

23 gedachten over “Bank

 1. Oh wat een prachtig verhaal en inderdaad als je iets graag wilt dan kan je het… maar om nu zomaar een bank te bekleden, dat je dat aan gedurft hebt… mooie WOW, ik ga even je link plaatsen…

 2. Een mooi verhaal Anneke! Je mag trots zijn op die heerlijke bank want hij ziet er prachtig en comfortabel uit. Ik hoop dat je nog jaren plezier van hem zult hebben. Hij is te speciaal om weer weg te doen… Liefs!

 3. Ja ik ben er ook nog steeds blij mee en heb nog zoveel stof over dat ik de kussens zo nodig nog een keer opnieuw kan bekleden. Ondanks dat het maar stof van 1 euro de meter was houdt het zich goed al 3 jaar lang.

 4. Dat vind ik nu zo knap he, dat iemand van iets dat versleten of kapot is weer iets bruikbaars kan maken. Jij kan het. Ik kijk daar met bewondering naar. Die bank ziet er als nieuw uit en hij past prima in je interieur. Het ziet er ook gezellig bij je uit. En ik zie dat je helemaal klaar bent voor een lekkere ‘low (niet high want hier is het zoet) tea. Lekker…..

  1. Nou Plato, het is een foto van vorig jaar nog 😉 Hij staat ook op mijn bureaublad en iedere keer als ik hem zie krijg ik trek maar uit lijfsbehoud heb ik dat soort dingen nog maar niet gekocht anders ben ik bang dat ze de kerst niet halen, ken mezelf een beetje.
   Ja en inderdaad oude dingen opknappen vind ik ook wel wat hebben en het kost in verhouding een stuk minder alleen wat energie.

  1. Ja ben er nog steeds blij mee met die bank, ja ik had gelukkig wel een goeie niettang om de stof vast te zetten, had het ook nog nooit gedaan maar ja had niet zoveel te verliezen en het ging toch wel goed. De stof was enigszins rekbaar dus het spande er mooi omheen.
   Maar het belangrijkse hij zit zo heerlijk haha.

 5. Hier mag je zeker trots op zijn… meid wat een werk en wat een mooi resultaat.

  Een fijne herinnering heb je geschreven, een heel mooie wow is daardoor ontstaan.

 6. Toen las ik dus nog niet bij je, maar dat zal toch niet veel later zijn. Knap hoor, is inderdaad een flinke klus maar laten doen is zó duur dat net zo goed nieuw kunt kopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s