Max Meeting Point

Toen ik ruim vier jaar geleden gescheiden ben had ik me ingeschreven bij Max Meeting Point, een site waarbij je mensen kan ontmoeten maar die in de praktijk toch een halve datingsite is.

Ik heb er in die tijd een paar leuke mensen (lees mannen) door ontmoet, dates mee gehad en met sommige heb ik nog steeds zo nu en dan contact en dat is gewoon gezellig. Maar het blijven wel digitale vrienden, ook belangrijk maar er gaat toch ook niets boven persoonlijk contact.

Op een gegeven moment schreef ik me er uit omdat met mijn werk ik er toch niet toe kwam om regelmatig op die site te zitten, bovendien gaat er ook nog aardig wat tijd in zitten in die gesprekken.

Maar een paar dagen geleden heb ik me opnieuw ingeschreven en inmiddels weer met een paar mannen zitten praten en ik moet zeggen dat het weer aardig verhelderend is.

Misschien een leuke nieuwe categorie voor op mijn weblog, gesprekken met mannen op MMP.

Mijn zus vertelde me gisteren dat ik veel te kritisch ben geworden ten opzichte van mannen en misschien heeft ze wel gelijk.
Maar gisteren zat ik met een man te praten en tussen iedere zin door kon ik compleet mijn kamer schoonmaken en als ik dan zeg dat zo iemand niets voor mij is wrijft ze me onder mijn neus dat het misschien wel een heel aardige man is die alleen niet zo goed typen kan.

Ben ik dan te veeleisend als ik wil dat iemand redelijk met woorden uit de voeten kan en als iemand op zijn profiel dan schrijft ik hoop dat er iemand op mijn “pat” komt en “elektrizin”  dat ik daar op afknap.

Maar leuk is het wel die gesprekken, net ook een gesprek met een heel veelzijdige man , een gesprek over muziek. Op een gegeven moment vroeg hij waarop ik afknapte dus ik zei “roken” oeps weer fout, meteen de verbinding verbroken zonder gedag te zeggen. Maar ik weet gewoon toen ik eenmaal een man gezoend had die niet rookte dat ik nooit anders wil. 😉

Misschien ben ik te kritisch geworden of hecht ik gewoon te veel aan mijn vrijheid, ik weet het niet. Of ik weet het wel, ik ken de man die ik zoek,  maar die man is onbereikbaar voor me en misschien ligt daar mijn probleem wel.
Ik vergelijk iedereen daarmee en heb nog niemand gevonden die aan hem kan tippen, maar wie weet kom ik hem wel tegen en leef ik nog lang en gelukkig met hem samen. Maar dat laatste is echt een sprookje en daar geloof ik dus niet meer in.

27 gedachten over “Max Meeting Point

 1. Nou Anneke, ik zou zeggen “ga ervoor”! Natuurlijk ben je kritisch, kan ik me goed voorstellen hoor… Als je al zo’n tijd alleen bent laat je niet zomaar zo snel iemand in je leven inbreken. Moet het wel ‘passen’ natuurlijk 😉
  Maar wie weet zit die sprookjesprins wel ergens achter een boom verstopt in het sprookjesbos van MMP ;-). Denk nou maar gewoon, wie niet waagt, die niet wint… En leuke dates en kennissen eraan overhouden is toch ook leuk? Ik wens je veel succes en plezier!

  1. Nou voorlopig heb ik al een aantal leuke gesprekken gehad haha is gewoon weer leuk zo, zitten ook wel sukkels bij maar goed dat blijf je houden. Ik ben ook niet wanhopig aan het zoeken hoor, ik zie het wel.

  2. Ik ben jaren lid geweest bij max heb al zoveel keer om een nieuw wachtwoord gevraagd en dat word mijn gestuurd96EF3521-08C3-4C22-B7A7D9FCDF1E961B

 2. Sorry, ik begrijp je volledig maar ik heb helaas al een Hulkinnetje.
  Maar je mag gewoon verder over mij dromen hoor! 😉

 3. Doet me denken aan mijn dochter die op het datingpad(t) ging.
  Zij kreeg na het chatten een onverstaanbare Groninger aan de telefoon en daarna een stotterende boer uit Friesland.

  1. Even terugkijken…en ja hoor, ik was een tijdje de vriendin van een man in Friesland.
   Maar, hij kwam dus uit Den Haag. En zwierf rond in Amsterdam. Ik ben geboren en getogen in Leiden en mijn eigen trefpunt werd Amsterdam. Er waren in Friesland veel mensen die ik ontmoet heb, niet van nature echte Friezen, anders had ik ze niet kunnen verstaan.
   En dat allemaal in zo’n dwergstsaatje als De Nederland(jes).

 4. Tja, Anneke. Is dat een dilemma? Ik bedoel: wees nu eens NIET kritisch en stap met zo’n man in een relatie. Wordt je dan gelukkig? Misschien wel, misschien niet. Maar als je al van te voren weerzin voelt, dan kun je er beter niet aan beginnen. Ik moet eerlijk zeggen: het is dat ik Maria ontmoet heb maar anders was ik beslist nog alleen. Want ik was helemaal niet op zoek. Ik had het helemaal gehad met het begrip relaties na wat mij na 12 jaar door mijn ex geflikt werd. Ik was net op het punt aangeland dat ik flink vrede had met een leven alleen. Want je hoeft je niet meer te conformeren aan wat een ander wil. Lekker uitgebreid sport kijken met de poten op tafel en niemand die er wat van zegt, zulke dingen. Enfin, het liep toch anders. Maar nog steeds denk ik: mocht ik onverhoopt weer alleen komen te staan, dan zou ik er beslist niet meer aan beginnen.

  1. Ja dat gevoel herken ik wel hoor,anders dan wel, dat ik niet eindeloos naar sport hoef te kijken haha en mijn eigen detectives of reportages kan kijken. Maar goed ik moet wel inderdaad een klik hebben hoor en als ik meteen al een dubbel gevoel heb begin ik er gewoon niet aan. Verwacht niet dat iemand mij de hemel op aarde kan geven. Alleen als je als vrouw alleen komt te staan, kom je in zo’n vrouwenwereld terecht en soms is dat heel gezellig maar ik mis toch wel de vaak andere gesprekken met mannen die toch over dingen anders denken, andere insteek hebben. Heb altijd iets meer met mannen gehad dan met vrouwen wat dat betreft. Dus niet wanhopig op zoek maar het ook niet uit de weg gaan en dan zie ik het wel.

 5. Hoop houden hoor, er zit er echt wel een tussen. En kritisch mag je toch wel zijn, je wilt toch alleen maar leuke tijden met elkaar? En als je dan toch kan kiezen…

 6. Alleen

  een mens is niet gemaakt om elke dag alleen te zijn
  kabouterklein of groot als een reus
  sommigen hebben helaas geen keus
  ze slijten de uren in eenzaamheid, ook met Valentijn

  Soms wordt de realiteit mooier dan een sprookje, Anneke.
  Graag gelezen.
  Lenjef

 7. Wat een geweldige stukje, en zoooo herkenbaar! Ik ben sinds kort ook weer het oerwoud van de datingsites ingestapt en wat je er allemaal niet tegenkomt. Hilarische dingen, leuke ontmoetingen, horken, je kunt er een boek over schrijven. Ik ben denk ik net zo “kritisch” als jij, maar ik zie het niet als kritisch. Je bent op een leeftijd dat je het allemaal heel goed zelf kunt en weet wat je wilt en vooral wat je niet wilt. Een relatie moet voor mij een aanvulling op/in mijn leven zijn, het moet iets toevoegen. Mag je dan kritisch zijn? Ja! Dus niet aan jezelf twijfelen hoor, wat anderen ook zeggen. Veel geluk toegewenst! En ik blijf hier gezellig meelezen.

 8. En hoe gaat het nu met jou in 2013 ?
  Ik herken me zoooo in je schrijven.
  Vandaag is het internationalevrouwendag en ik denk ;
  Zou het niet eens gewoon leuk ,fijn kunnen zijn om eens een reisgenoot te vragen en gewoon even weg uit de jungle van datingland waar ook ik DE MAN nog niet heb kunnen vinden waar ik verder mee kan en wil.
  Samen met een vrouw /vrouwen een reis maken zou dat nu eens niet goed zijn ?????
  ( ik weet het niet ,maar wie weet )

  1. Eigenlijk ga ik altijd met vrouwen momenteel op vakantie, mijn zus heeft haar man verloren dus is ook alleen en mijn vriendin is momenteel ook single. Sta je ook op MMP, ik zag daar een profiel met jouw naam er op.

 9. Prachtig, dit alles leest als een verademing. Taal die rechttoe rechtaan gaat
  met een aantal herkenbare items voor mij. Overigens ben ik nog maar kort
  op MMP en weet ik (zeker) of dit erbij hoort en of ik zomaar dit kan schrijven
  zonder eerst iets meer van mezelf te vertellen. Maar als het wel bij MMP
  hoort kijk dan maar naar mijn profiel === en vragen staat vrij.
  In ieder geval bedankt voor het (mee-)lezen en een fijne vrijdag verder.

   1. Dag Gewoonanneke,
    Mijn MMP profielnaam is Job-
    en onder die naam zet ik af en toe een gedichtje.
    Nu mag je daar niet teveel literair kunst- en vliegwerk
    van verwachten want het zijn doorgaans dingen waar ik
    zigzaggend aan denk of onderwerpen uit mijn omgeving die
    tot gedachtenspinsels leiden.
    Even een voorbeeldje
    (ik woon op een woonboot)

    schepen aangemeerd langs de kade
    stoere geur van openhaardvuur en motorolie
    aan bakboord klotst het water tegen staal
    en mijn hond blaft naar voorbijgangers

    Bedankt voor het terugreageren voor nu en
    graag tot een volgend keertje.
    P.S.
    Ik ben nog maar kort ingeschreven bij MMP, maar voorheen was ik
    er al langer. Vrolijke groet – Job

 10. Ik ben het helemaal eens met je bericht ,zo herkenbaar ,soms denk je een leuke man getroffen te hebben blijkt het in de praktijk totaal anders te zijn!
  Succes met je zoektocht!!
  Gr zonnebloem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s