Verhuizing…….

Mijn moeder had in de tuin nog een kasje staan en met de “maak de tuin wat makkelijker”  moest ook dat kasje weg en ik had aangegeven dat ik het wel graag wilde hebben.
Verder wilde niemand van de familie het hebben dus moest het verplaatst worden naar mijn tuin.

En zo onwijs groot is die nu ook weer niet dus het was echt passen en meten of ik hem ergens kwijt kon maar ik had een plekje gevonden.
Dat betekende wel dat ik daar een stukje moest ruimen, wat tegels weg moest halen en ook nog een zware biels verwijderen.

Dat lukte allemaal, beetje pijn in mijn rug en flink zwoegen maar vooruit dat had ik er wel voor over en toen nog iemand vinden die het kasje zou kunnen verplaatsen.

Mijn moeder wilde hem graag kwijt want ook die hoek moest veranderd worden en iedere keer als ik er was begon ze er over te zeuren.  Ingegeven door mijn broer dat hoorde ik er wel achter maar goed ik kon hem ook niet op mijn nek nemen en 10 km verder weer neerzetten.

Via een vriend van mijn zoon lukte het vanavond om het te verplaatsen, vanmiddag nog een aantal hele dikke wortels met letterlijk pijn en moeite er uitgehakt/geknipt, hoop niet dat mijn kersenboompje daardoor afsterft maar goed dat is het risico van het vak en afwachten dus.

Mijn moeder blij en ik ook heel blij moet ik zeggen, het lijkt me ontzettend leuk om volgend jaar al heel vroeg te beginnen met het kweken van verschillende groentes en fruit in mijn kasje .
Een stoel er in lijkt me ook wel lekker, warm zo’n kastje met de zon er op, geen wind dus wie weet ga ik dat ook nog eens proberen, het lijkt me wel wat. 😉

11 gedachten over “Verhuizing…….

  1. Sow, dat kastje is toch nog groter dan ik dacht. (Ik las jouw stukje in mijn postvak en klikte daarna pas op je site om te reageren.) Ben benieuwd wat je daar allemaal in gaat kweken. En al wordt het volgend jaar weer een magere zomer, als jij in je kas gaat zitten, wordt jouw zomer toch nog heet!

  2. Is de verhuizing ondertussen gelukt ? overigens, als je woont in een bosrijke omgeving kun je te maken krijgen met boktor, zeer vervelend. mocht het zover komen dan is de oplossing: boktor gassen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s