Tot in mijn tenen…..

Afgelopen vrijdag kreeg ik een mailtje dat mijn fotocadeaus klaar waren bij het Kruidvat. Ik kreeg van mijn buuf voor het verzorgen van haar hondje 75 euro en ik vond dat belachelijk veel maar ze wilde er geen cent van terug hebben.

Nu had ik toen Dusty er was wel meer dan 100 foto’s van hem gemaakt, hem laten poseren en van deze foto’s heb ik voor haar een kalender gemaakt en voor hem een mok met een foto er op om iets terug te doen omdat ik het veel te gek vond.
Ik kon niet wachten tot de volgende dag dus reed ik even naar het Kruidvat om ze op te halen en ze waren meer dan geslaagd, echt prachtig.

Maar terwijl ik daar en passent maar even een bakje koffie dronk bij de Hema zat ik eigenlijk al weer te hippen omdat ik de zon zag schijnen en graag mijn kasje schoon wilde gaan maken.

Snel dus naar huis gegaan weer en aan de slag, de hogedrukreiniger gepakt en geprobeerd of de kas het kon hebben en ja hoor, zonder problemen. Helemaal schoongespoten, in de kas was het gewoon 22 graden, heerlijk warm dus en daarna afgenomen.

Nu moest er in de kas een paadje van stenen gemaakt worden dus ik aan de slag. Ik bedacht me dat er wel onderscheid moest komen tussen de stenen en de aarde er naast dus ik moest daar iets op verzinnen.

Nu had ik op mijn zoldertje in de schuur (waar van alles ligt waarvan ik denk dat kan ik nog wel eens een keer gebruiken misschien) een aantal plankjes van een oude bedbodem. Nu zijn die enigszins krom maar ik dacht, dat gaat wel, ik sla er latjes tegenaan in de grond zodat ze goed blijven zitten.
Maar drie tegels verder zag ik wel dat het echt niet ging, dat krijg je nooit recht geslagen ook niet met een aantal spies er naast dus.

Weer de schuur in gedoken en daar vond ik nog een paar hardhouten latten, even passen en meten en wat schets mijn verbazing op 1 cm na precies passend in mijn kasje. Bingo en ik aan de slag om het verder af te maken.

Zo nu en dan even tussendoor een lekkere bak groene thee, voor mij het pure genieten tot aan mijn tenen toe zo’n middag, zeker toen het allemaal ook nog lukte. De verstelbare rekken die mijn broer gemaakt had er weer in gezet en even lekker er in gaan zitten en genieten…….HEERLIJK.

Ps. Mijn druif probeert al naar binnen te piepen, die denkt vast ook lekker warm daar 😉

27 gedachten over “Tot in mijn tenen…..

 1. Wat een prachtige kas. Die gaat je veel plezier, en nog veel meer mooie herinneringen, opleveren..
  Ik kan mij de wens van de druif om naar binnen te kruipen wel voorstellen.

 2. Anneke, meis wat heb ik een grote bewondering voor je, je pakt alles, maar dan ook echt alles zelf aan en het resultaat is weer prachtig!!!
  Het geldbedrag vind ik ook erg veel, maar jij hebt het liefdevol besteed aan een mooi kado, vonden ze het leuk?
  Stomme vraag, tss, tja,pff….. natuurlijk vonden ze het leuk!

  1. Ja ik vond het ook belachelijk veel, had helemaal niets gehoeven, vond het alleen maar leuk een weekje voor hem zorgen, maar goed dat zou ik zelf ook wel doen maar niet zo’n bedrag.
   Deze middag niet maar vaak is het ook wel een soort vluchten voor mezelf hoor om zo aan de slag te gaan omdat ik anders niet weet wat ik met mijn vrije tijd moet doen en ga zitten piekeren… En als ik klus of in de tuin werk kan ik alles vergeten om me heen.
   Maar geen stomme vraag hoor, ze hebben het nog niet gehad, volgende week vieren ze beide hun verjaardag en dan krijgen ze het van me. Maar denk wel dat ze er blij mee zullen zijn. .

 3. die druif had natuurlijk helemaal gelijk:)
  ik snap die buurvrouw wel, je bent zo blij dat iemand iets met overgave doet,
  voor iemand die jou heel dierbaar is en dan is geen beloning te gek…

 4. Wat ben je toch een wonderbaarlijk mens dat alles aanpakt! En niet alleen dat, je gaat door tot het je gelukt is, zo ken ik je ondertussen wel. Ondertussen doe je de baasjes van Dusty ook nog plezier. Ik snap wel dat je 100 foto’s van de hond genomen hebt. Hij is zonder meer een fotomodel 🙂

 5. Wat een geslaagd plan.
  Zelfs ik geniet ervan.

  Van Hulkinnetje heb ik geleerd, dat wanneer iemand jou wat geeft het in dankbaarheid aan moet nemen, want zij gunnen jou dat, ook al is het in jou verbeelding teveel.
  Een groot “DANK JE WEL” is bij het aannemen veel beter geplaatst heb ik ondervonden.

 6. Zie je Anneke dat je er ook lekker in kunt zitten zonnen, misschien zelfs in de winter ,mits de kas op de juiste plaats staat. Je buuf zal best blij zijn met het cadeutje ,volgende week. Dat horen we nog wel hè ?
  Groetjes, Ria

 7. Nou, ik zou daar ook moeite mee hebben als ik zoveel geld zou krijgen voor zo’n leuke week met de buurhond. Goed idee om daar een kalender voor te maken.

  En dat kasje van jou ………. zorgt dus nu al voor veel plezier………. hoop dat je er nog veel meer plezier van gaat beleven.

 8. Dat zal buurvrouw leuk vinden, die hondenfoto’s.

  En wat ik leuk vind is dat kasje. Ik liep er al een tijdje aan te denken om in mijn tuin zo’n ding te plaatsen maar ik schrok een beetje terug van de prijs. Dus voorlopig nog maar even niet. Maar nu ik deze gezien heb, begin ik toch weer na te denken. Enfin, nog maar even laten bezinken.

  Leuk logje, vol van activiteit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s