Bloeddruk Oké

Vandaag eerst weer gaan verven. De kamer is nu verfklaar alleen de nieuwe deuren die nog besteld moeten worden zullen nog geverfd moeten worden. We hebben hard gewerkt maar het resultaat mag er zijn, het ziet er echt prachtig uit. Een vriendin van mijn zus heeft ook nog twee dagen geholpen en ook mijn zus kan inmiddels verven 😉

Vanmiddag had ik een afspraak bij de assistente van de huisarts om nog een keer mijn bloeddruk te komen opmeten. Dat was een sessie van 3 x opmeten bij de assistente en dan weer naar de huisarts terug om te kijken hoe het ging.

Iedere keer dat ik kwam was mijn bloeddruk weer lager en vandaag zelfs behoorlijk lager en eigenlijk gewoon goed te noemen.
Ik was er echt blij mee en voelde me opgelucht, zie je wel als de stress een beetje uit mijn lijf is dan zal het best zakken en ik denk dat dit wel het geval is nu is toch al weer een maand of zes thuis ben. Dus voorlopig geen pillen voor mij.

Mijn zus was meegegaan want daarna gingen we nog even shoppen bij Karwei, nog wat nieuwe railtjes en de deuren bestellen, en ik zei ga altijd maar mee, dan ben ik veel rustiger.

Bij de Hema namen we lekker een gebakje bij de koffie om te vieren dat het verven klaar is en mijn bloeddruk goed.
Morgen mag ik een uurtje later komen haha en dan gaan we de leukere dingen doen. Alles weer ophangen, rails, hordeur en wat ik nog meer losgeschroefd heb allemaal.

En dan het aller-leukste op zoek naar nog wat leuke accessoires voor haar nieuwe kamer.
Het is ook heel grappig, we hebben allebei een heel andere smaak dus we lopen ook heerlijk te kissebissen over van alles maar komen er altijd weer uit.

9 gedachten over “Bloeddruk Oké

 1. En toch vind ‘ik’…

  smaken verschillen, al zou men het dikwijls anders willen
  gewoon om discussies te voorkomen
  waarover men kan blijven doorbomen
  want soms eindigen deze in enge stilte of ongehoord gillen

  Heel graag gelezen, Anneke!
  Lenjef 🙂

  1. Dank je wel weer voor de antwoord in dichtvorm. Maar ondanks onze smaakverschillen respecteren we wel elkaars smaak (meestal) . Zo zijn zussen hé die blijven altijd kissebissen hun leven lang volgens mij. Hoewel we eigenlijk heel goed met elkaar op kunnen schieten momenteel.

 2. Wat goed dat je bloeddruk nu weer goed is, nu houden zo. Wat fijn dat je zo lekker je zus kan helpen. Samen iets doen is altijd leuker, al zijn het soms rot klussen. Maar je bent wel lekker bezig zo met al dat geklus van je. Je kunt wel een eigen bedrijfje beginnen, zoveel ervaring heb je nu.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s