Lezen………..

Op een of andere manier is er bij mij een knopje omgegaan met betrekking tot het niet hebben van werk.
Ik had steeds nog het gevoel dat ik gewoon iedere dag een aantal uren moest werken om mijn WW uitkering te rechtvaardigen, was het niet thuis dan wel bij een ander.

Maar als ik iedere keer mijn stinkende best zit te doen op sollicitatiebrieven en ik krijg Β binnen 1 dag al afwijzingen terug word ik ook wel eens moedeloos er van.

Vorige week nadat ik ziek was geweest ging ik weer eens wat meer fietsen en wandelen en deze week heb ik ook weer boeken uit de bibliotheek gehaald en eigenlijk is dat ook wel lekker, gewoon genieten van mijn vrije tijd.

En hoewel ik nog regelmatig droom van mijn werk, er ook nog niet goed mee om kan gaan en het heel er mis wordt het wel steeds beter.
Vandaag ben ik weer eens naar de bieb geweest en heb daar lekker een tijdje zitten lezen in tijdschriften en ook weer eens twee boeken meegenomen.

En natuurlijk mijn bonus voor het lidmaatschap De donkere kamer van Damokles meegenomen. Nog nooit gelezen dus mooi voor als ik op vakantie ga.

En vandaag ben ik begonnen aan het populairste boek onder vrouwen momenteel “Vijftig tinten grijs” van E.L. James πŸ˜‰ . Ik kreeg de trilogie doorgestuurd van een vriend voor mijn e-reader en hij had nog ook een cd met 1000 boeken voor me.

Dus deze winter zit ik wel gebeiteld en ik zit weer even ” in een hoekie met een boekie” zoals mijn moeder vroeger altijd zei als iemand vroeg waar ik was.

En het voelt goed aan, het gevoel even van de wereld te zijn en helemaal te verdwijnen in een boek, het doet me goed.

 

13 gedachten over “Lezen………..

  1. Het heeft even geduurd, maar gelukkig kun je nu beter omgaan met het idee dat je geen werk hebt. Probeer maar te genieten van al die vrije tijd, meer als je best doen kun je niet.
    Ik ben net in het 2e boek van 50 tinten begonnen. Ook ik wil het gewoon uitlezen, hoewel ik het eerste boek een paar keer heb weggelegd met het idee van… wil ik dit allemaal wel lezen, wil ik dit allemaal wel weten. Maar ik wil nu weten waarom en uiteraard hoe het afloopt… dus ik lees door!
    Veel leesplezier!

  2. Goed dat je langzaam weer tot jezelf komt Anneke, dat moeten meer loslaten.
    Ik heb die boeken ook… moet ze nog lezen, maar wil en moet nog zoveeeeeel lezen πŸ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s