Ff weg naar Praag

Morgen is het zover dan ga ik voor 5 dagen naar Praag en de zin kwam laat maar nu is het er wel, even er uit en het schijnt een mooie stad te zijn.

Gisteren sprak ik nog een bevriend fotograaf waarvan ik wist dat hij er ook geweest was en die was ook heel enthousiast, neem voldoende kaarten voor je fototoestel mee, zei hij.

Gisteren begon in opeens de kriebels te krijgen en kwamen er overal lijstjes te liggen van wat er mee moest en zeker niet vergeten mocht worden en dat geeft me dan weer een beetje rust. Als ik die afwerk moet het helemaal goed komen weer zoals altijd.

Ik vind op vakantie gaan leuk maar weggaan op een of andere manier toch weer altijd een beetje spannend maar eenmaal onderweg is dat wel weer over.

Had dit keer ook geen druk van je moet snel dit en dat nog even doen en op een of andere manier is dat niets voor mij. Ben een mens die graag een beetje druk op de ketel heeft dan presteer ik beter.
Zelfs mijn stukken voor de krant van dit weekend heb ik al geschreven, dat is een unicum, meestal doe ik dat op het laatste nippertje.

Mijn koffer is bijna gepakt, de laatste dingen nog, even door het huis met de stofzuiger en zo, de buren even gedag zeggen en dan morgen al heel vroeg op pad naar Praag    ……..

Tot laters……

12 gedachten over “Ff weg naar Praag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s