Er op uit……

Vanmorgen toen ik opkwam, ja inderdaad dat was niet zo vroeg, zag ik de zon al schijnen en meteen had ik zin om lekker te gaan fietsen.

Gisteren een hectische dag gehad met van alles en laat naar bed gegaan dus vanmorgen even langer blijven liggen.

Zusiie gebeld en die schrok zich rot toen ik zei “zullen we gaan fietsen” maar ze ging haar fiets opladen (zij heeft zo’n elektrische racefiets) en ik ging naar haar toe, ze woont zo’n 5 km bij me vandaan.

Samen gingen we naar een volgende gemeente fietsen een km of 6 verderop waar een leuk en wel gezellig winkelcentrum is en hoewel het wel fris was, was het toch heerlijk om te fietsen.

Lekker een bakje daar gedaan en nog een paar boodschapjes en weer naar huis gegaan.
En op een of andere manier geeft de combinatie fietsen en zon me energie en mijn straat voor het huis was aardig groen dus ik nog even de hogedrukreiniger uit de schuur gehaald en de straat afgespoten.

En passant nog even de twee piepkleine boompjes in mijn bloempotten voorzien van kerstverlichting die ik altijd winterverlichting noem want ik vind het gewoon gezellig als dat brandt en niet alleen 1 weekje met de kerstmis.

Helemaal verkleumd en koud inmiddels kwam ik binnen met toch zo’n heerlijk buitengevoel nog in mijn lijf. Nu lekker een grote kop hete groene thee en wat kaarsjes aansteken en vanavond nog alleen maar schrijven voor de krant en luisteren naar mijn favoriete radioprogramma. En stiekem zo nu en dan even kijken en genieten van mijn mooie schone straat en de winterverlichting voor het huis.

10 gedachten over “Er op uit……

  1. Leuk die verlichting in de boompjes en een mooi schoon straatje! Je hebt je prima vermaakt zo lekker in de buitenlucht! Groot gelijk dat je het ervan neemt, je hebt er nu nog tijd voor… kan zomaar veranderen Anneke als je toch weer een leuke baan vindt.

  2. Zo, dat klinkt inderdaad als een hele lekkere dag! Ik zat helaas de hele dag binnen voor een symposium, maar tijdens de pauze ben ik wel lekker met mijn kop koffie buiten in de zon gaan staan, heerlijk was het!

  3. Heerlijk zo’n dagje toch? En die lichtjes staan weer erg mooi, dan weet je dat de winter eraan komt met die heerlijke sfeer. Kaarsje, wierookje, en genieten maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s