Meer dan 100 % liefde……

Vijf jaar geleden toen ik ging scheiden ging mijn zoon bij zijn vader wonen.
De eerste maanden probeerde hij nog zijn tijd netjes te verdelen tussen twee huizen ( of eigenlijk drie want hij was ook vaak bij zijn vriendin) maar dat werkte in de praktijk niet dus werd zijn vaste verblijfplaats bij zijn vader.

En natuurlijk miste (mis) ik hem enorm maar onze band was vanaf het moment dat hij in mijn armen lag daar meteen en dat is nooit overgegaan alleen maar sterker geworden.
Bovendien had hij inmiddels een leeftijd dat veel jongelui het huis verlaten en op eigen vleugels verder gaan dus een natuurlijk proces.
En de keren dat ik hem nu zie zijn eigenlijk veel mooier en de gesprekken diepgaander dan de alledaagse gesprekken met iemand die je iedere dag ziet.  Of zoals met een mooi Nederlands ( 😉 ) woord Quality time.

We hebben ook heel veel dingen gemeen met elkaar de drive om altijd bezig te zijn, het organiseren van dingen, regelen en een passie voor muziek en sterke teksten.

Hij leert me regelmatig nieuwe muziek waarderen, soms bands die ik helemaal niet eens ken.
Vandaag belde hij of ik even meeging om een kerstcadeautje te kopen voor zijn vriendin en dat kwam mooi uit dan kon ik ook meteen wat voor haar kopen, dat is toch leuker dan zo’n onpersoonlijk cadeaubon van de DA drogist, hoe goed bedoeld ook.

Samen gingen we op pad en dronken nog gezellig een bakje, ik slaagde in mijn missie en toen we terugreden ging hij net als ik dat altijd doet het laatste stukje over een smalle boerenweg naar huis.

En net zoals ik daar vaak mijn favoriete muziek opzet in de auto, zette hij zijn auto aan de kant en zei hij heb een cadeautje voor je en zocht in zijn telefoon het nummer Beneath your beautiful van  Labrinth Feat  Emeli Lyrics en hij reed verder en zo rijdend over de donkere boerenweg zaten we samen stil te genieten van de muziek en de tekst.

Zo meer dan 100 % liefde die ik voelde op dat moment is met geen pen te beschrijven.

http://www.youtube.com/watch?v=gBMGiwcXC6g&list=FLFxQQmY6ZcAeMnU-Br3aZzg&index=4

9 gedachten over “Meer dan 100 % liefde……

  1. Het zijn de kleine dingen die het doen… Dat blijkt toch maar weer een waarheid als een koe.
    Ik had het nummer nog niet eerder op; wat een gemis! Kan me voorstellen dat je hebt zitten genieten…Liefs, Kakel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s