Hollend naar 2013

Top2000Morgen al weer de laatste dag van het jaar en aan het einde van het jaar heb ik dan altijd nog dat ik bepaalde dingen af wil ronden, vreemd eigenlijk want in januari gaat alles gewoon weer door maar dat is een gevoel.
En ik wilde dolgraag mijn logeerkamer boven toch nog dit jaar helemaal echt af hebben.
Deze week was ik al begonnen met het pimpen van deze kamer, wat leuke foto’s opgehangen, ik had nog twee plankjes ooit gekocht en nooit gebruikt die kon ik mooi daar ophangen.
Een schilderij dat ongebruikt op de zolder stond dus eigenlijk een verzameling van dingen die ik “over” had en het is nog heel leuk geworden ook.
Vandaag moest er nog een stopcontact vast geschroefd worden en gaatjes geboord en dat soort dingen. En zo bezig zijnde dacht ik ook meteen de kerstboom er maar uit en alles weer naar de zolder en eenmaal in zo’n flow ben ik gewoon heel de middag bezig om van alles op te ruimen en schoon te maken.
Weet niet hoeveel keren ik vandaag de trap op en af gelopen ben maar heb mijn workout voor vandaag wel weer gehad. πŸ˜‰
Na het eten mezelf maar getrakteerd op een zonnebankje luisterend naar de top 2000 in mijn nieuwe logeerkamer en lekker lang douchen daarna voor de spieren.
Daarna nog een poosje wordfeuden en ondertussen kijken naar leuke televisie programma’s, zoals Andere tijden over de jaren zeventig. Een herkenbare tijd waar de nostalgie van afspat.
Een blogje schrijven en zo nog even mijn dagboek bijwerken.
Een heel productief en lekker dagje zo eigenlijk….. bijna aan het einde van het jaar.

21 gedachten over “Hollend naar 2013

 1. Aan de afbeelding te zien heb je ook heerlijk naar de top2000 geluisterd? Ik wel in ieder geval πŸ˜‰
  Ja dat klussen is een goede workout, heb zelf ook geklust bij een vriendin en heb me toch spierpijn. Maar het was gezellig en leuk om te doen!

  Fijne jaarwisseling.
  Liefs!!

 2. Productief? Overproductief! Maar je hebt ook aan je persoonlijke verzorging gedacht, dus dan kun je er alleen maar voldaan en ontspannen op terugkijken. En de top 2000 is altijd een klein feestje. Fijn oud-en-nieuw en een liefdevol 2013!
  Kakel

 3. Met de top 2000 is het altijd fijn genieten vind ik. Je hebt dit jaar je best weer gedaan, dus op naar het nieuwe jaar.
  Ik wens je een fijne jaarwisseling en alle liefs voor het nieuwe jaar toe.

 4. Jemig je holt jezelf nog voorbij,stilstaan kan geen kwaad hoor!Dit doet mij denken als we bijna vakantie hadden dan moest er op het werk nog van alles……………..ik heb de vraag wel eens gesteld…………..meiden is het werk op na de vakantie? dat was het nooit…………dus.

  Alle goeds voor het nieuwe jaar,hou het een dagje BLANCO!!

 5. Heerlijk toch, zo’n dagje ………. en je planning nog halen ook om je logeerkamer dit jaar af te krijgen πŸ™‚
  Wat staat er voor 2013 op het klusprogramma? Volgens mij heb je al heel veel gedaan.

  1. Ja was er ook blij mee. Voor dit jaar de kamer, keuken en bijkeuken maar dat is wel een hele klus om alles te verven. Heb al mijn materialen al in huis dus volgende week ga ik eens beginnen er mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s