Opruim modus

Ik zit momenteel echt in een opruim modus, zowel digitaal als in huis had ik nog wel aardig wat dingen op te ruimen dus genoeg te doen eigenlijk.

Oude kranten, een zak met oude kleding ligt er inmiddels al achter in mijn kofferbak, een oude matras door mijn neefje bij mij geparkeerd en nooit meer opgehaald (stonk vreselijk dus in de schuur geparkeerd) is inmiddels zo vies geworden dat ie ook weg moet.

Van de zolder kwam een kapot stoomapparaat, in de schuur stond nog een oud en kapot strijkijzer, een kapotte wekkerradio die allemaal nog naar de afvalverwerking moeten.

Morgen ben ik van plan mijn auto even vol te laden en naar het afvalstation te rijden om alles weg te brengen. Ik vind dat ook wel leuk daar eigenlijk en heb dan ook weer de neiging om van alles mee terug te brengen. Maar dat gaat niet gebeuren, heb “rotzooi” genoeg.

Afgelopen week ruimde ik de kast op die nog vol stond met spullen en kleding van mijn zoon. Een aantal kledingstukken gingen in de kledingzak en de rest moet hij zelf nog maar een keer naar kijken wat hij daar mee wil.

Een Sentimental Journey trouwens want ik kwam zijn eerste voetbalshirtje tegen, zijn shirtje toen hij bij de animatie compagnie stage ging lopen in Zeeland op een camping en zo nog meer dingen.

En niet te vergeten een doos met kaarten, toegangskaarten, briefjes en dingen van hem persoonlijk, geef ze nu nog niet aan hem want misschien zegt hij wel gooi ze maar weg maar ik bewaar ze voor later als hij het misschien weer wel leuk vindt om ze te hebben.

Morgen dus opruimdag, kranten weg, lege flessen, oud plastic van een apparaat om dingen in te binden, wordt nooit gebruikt maar heb wel zakken vol van die omslagen waar nooit wat mee gedaan wordt.
Ook dat apparaat gaat dus naar de container waarin goederen met een stekker verdwijnen.

Heerlijk even alles opruimen en daarna mijn kamer leegruimen om te beginnen aan de grote verfklus van alles in mijn kamer.
Heb er zin in zeker als het zulk weer is als vandaag, met een zonnetje er bij is het lekker werken.

Ga het wel op mijn gemakkie doen want heb geen zin om weer dagen met spierpijn te lopen.

Vandaag aardig wat bestanden opgeschoond en fotobestanden opgeslagen, uitgezocht en dat soort dingen.
Ook wel een goed gevoel om weer met een soort schone lei het nieuwe jaar te beginnen dus.

16 gedachten over “Opruim modus

 1. Het zit in de lucht denk ik de opruimwoede. Ik kom het op meerdere blogs tegen. Jammer dat ik er nog niet mee behept ben. Wel vandaag vast 2 etages van ons cavia penthouse schoongemaakt. Morgen de andere 2. Je mag even gluren als je zin hebt:

  http://voorhetbloggezet.wordpress.com/huisdieren/

  Heerlijk dat oude spul wegdoen he. En die spullen van zoonlief herken ik heeeeelemaal. Goed van je dat je die dingen wegzet en bewaard. Ik heb ook nog steeds wat dingen van de kids. Vond pas nog zwemdiplomas. Voor jou morgen een fijne dag. Vervelen zul je je wel niet deze week. Groetjes Ria

 2. Grappig hoor, wij zijn hier ook bezig de boel eens goed uit te zoeken. Ons huisje is dan wel niet zo groot, maar er blijft na elke zomer ook van alles liggen van het gezin van onze zoon die vaak in de weekenden gebruik maken van hun ‘zomerhuisje in het zuiden’. Afgelopen week al de kleuterDVD’s meegegeven aan de meisjes en speelgoed uitgezocht dat hier al jaren ligt… het begin is gemaakt! Succes met alles Anneke! Even aan de klus maar daarna weer jaren eer van je werk!

 3. Heerlijk is dat hé om af en toe eens flink met de bezem door alles te gaan.
  Vaak kom ik pas in de opruimmodes als mijn hoofd overloop en dus erg vol zit. Dan ga ik opruimen en ruim daarmee ook vaak mijn “bovenkamer”op.

  1. Wat dat betreft zou ik wel met jou willen delen jij iets van mij en ik iets van jou, zo’n drive is ook niet altijd ideaal al zou ik niet met jou willen ruilen, hou me te goede. Gewoon alles op een hoop en fifty fifty 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s