Winter

zon liefdeToch nog winter en hoewel ik niet zo van de koude houd heb ik dit weer 100x liever dan dat vervelendste zeurderigste grijste chagrijnigste, depressiefste en regenachtigste weer van de afgelopen weken om maar een paar superlatieven te gebruiken.

Als de zon schijnt word ik een ander mens, krijg ik weer overal zin in en zoals vandaag dus zin om te gaan wandelen. Zussie gebeld en haar vriendin en met zijn drieën lekker op pad gegaan.

Overal was het heel druk, veel mensen waren er aan het wandelen in het natuurgebied waar je bij haar zo naar toe loopt. Een grote surfplas in het midden en daaraan een restaurant behorend bij een golfbaan waar je lekker halverwege de wandeling een bakje kan doen en dat hebben we dus gedaan.

Het was wel koud maar het was echt zalig om te wandelen, met voorbedachte rade had ik de verwarming thuis al aangedaan in de kamer waar de zonnebank staat. Dus na een paar uur wandelen weer thuisgekomen nog even nagenieten van de warmte onder de zonnebank.

Heerlijk zo’n dag hoop dat er nog veel mooie zonnige dagen volgen en dat die dan zomaar lekker zo ongemerkt overgaan in het voorjaar.

14 gedachten over “Winter

 1. Een subjectief warmte gevoel

  ik vind het merkwaardig
  dat veel mensen
  tijdens de soms Siberisch koude winterperiode

  méér van warmte kunnen genieten dan in de heetste zomer
  maar misschien is dat gewoon het gedacht van een dromer

  die met zijn voeten
  naar de warme houtkachel
  zit te fantaseren over de volgende bikinimode

  Graag, en met warme voeten gelezen, Anneke. 🙂
  Lenjef

 2. Heerlijk hè die winterzon. Ik vind dat ook vele malen beter dan regen, sneeuw en ijs. Van mij mag het het vriezen, maar geen neerslag erbij alsjeblieft. De wereld ziet er zoveel fijner uit als de zon schijnt.

 3. Zolang die sneeuw een beetje mooi wit blijft is het prachtig. Eigenlijk moest het verboden worden, die kwakkelwinters van 1 of 2 graden boven nul. Dat zorgt voor kledder. Een graadje of 5 onder nul en dat dan een week of 6 achter elkaar, zou mooi zijn. En daarna meteen volop lente met veel zonnewarmte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s