Het kan dus wel……

Vanmiddag om 15.00 kon ik dus bellen, ik zat klaar op de bank met al mijn papieren.
Geestelijk had ik me al schrap gezet voor een nieuwe confrontatie, had al voorbereid wat ik dan zou zeggen zonder echt heel boos te worden en ik ga bellen.

Ik krijg een mevrouw aan de telefoon, zij vraagt wat mijn vraag is, ik stel mijn vraag opnieuw.
Meteen zegt ze, o daar zijn gisteren gesprekken over gevoerd, ik ga het even voor u navragen.

Binnen een minuut is ze terug en zegt “de verlenging is goedgekeurd hoor mevrouw” . Wilt u dat even naar mij mailen vraag ik, ze geeft me een machtigingsnummer waarmee ik de taxi kan bestellen.

Binnen drie minuten is dus alles geregeld, ik bel de taxi, die hebben de ritten nog als optie staan, geef het nummer door en ook dat is allemaal geregeld.

Binnen een kwartier is alles voor elkaar dus het kan wel, maar waarom moet je daarvoor eerst helemaal uit je stekker gaan, een hele middag bellen en nu is die fax wel opeens binnengekomen???
Maar goed ik ben blij en opgelucht dat alles geregeld is en dat we morgen naar Nieuwegein kunnen en donderdag naar Zandvoort.

18 gedachten over “Het kan dus wel……

 1. Wat een opluchting zeg! Maar ben je nou niet benieuwd naar de reden? Maar ach, wat heeft het voor nut als je dat weet hè… Hij kan gelukkig weer de deur uit! Dankzij jouw ‘geduld’ ;-).

  1. Mijn geloof in VGZ is wel weg, kan me tenminste niet voorstellen dat die fax gisteren opeens wel aan kwam en die andere twee niet (met zelfde machine en bevestiging gekregen dat het verstuurd was) . Maar was zo opgelucht al had ik nog wel een tijdje na mijn telefoontje flink adrenaline in mijn lijf.

 2. Dan heeft jou boos worden dus wel indruk gemaakt, als er over gesproken is. Zo jammer inderdaad dat het niet op een gewone manier kan.
  Maar goed, gelukkig is het nu geregeld, en heb jij er geen hartkloppingen of maagzweer aan overgehouden. 🙂

  1. Nee gelukkig geen hartkloppingen of maagzweer hoor maar wel veel boosheid over de manier waarop het blijkbaar moet, eerst flink tekeer gaan. En dat is eigenlijk niets voor mij maar ik schijn het toch wel te kunnen als het echt nodig is haha.

 3. Geduld!
  De mooiste deugd.
  De wereld vergaat toch wel een keer zonder dat jij er iets aan kan doen.

  Maar zo af en toe??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????

 4. Doorzetten en inderdaad geduld en al moet je af en toe uit je slof schieten , helaas kan het tegenwoordig soms niet anders. Ze hebben allemaal standaardprotocollen waar ze de vragen mee beantwoorden of afwimpelen.

  Gelukkig is het je gelukt voor je zwager en jouw fijn, groetjes Laura

 5. Tjonge, dat was dan wel weer prettig na die slechte ervaring. Ik kan me voorstellen dat je al met de hakken in het zand stond en dat het dan ineens niet meer hoefde. Enfin, opegelost.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s