Worstelen met IKEA

zwemVanmorgen heerlijk wezen zwemmen, dat was ook hard nodig om mijn spieren wat te ontspannen in warm water want gisteren had ik in mijn kamer het plafond en alles muren voorzien van muurverf.

Vanmiddag de spettertjes op het laminaat verwijderen en de kamer helemaal schoonmaken en na het avondeten dacht ik, ik ga “even”  mijn nieuwe meubels van Ikea in elkaar zetten en ik kan je zeggen dat moet je niet doen als je eigenlijk al moe, vrouw  en ongeconcentreerd bent.

Het eerste tafeltje ging zonder moeite in elkaar, dat gaf moed om aan de volgende klus te beginnen een tv meubel, iets ingewikkelder maar heb al vaker kastjes of dingen in elkaar gezet, weet aardig het systeem (dacht ik dan).

Bij Ikea is het zo dat je zonder nadenken gewoon moet doen wat er op die tekeningen staat en dat deed ik dus niet, gevolg dat ik wel drie keer alles weer uit elkaar moest halen omdat precies het eerste latje wat ik geschroefd had niet goed zat.

Dus na een hele avond zwoegen lukt het me om half 12 klaar te zijn met het tweede meubeltje. Alleen de achterkant er nog in timmeren maar dat zal ik om deze tijd maar niet meer doen om geen ruzie met de buren te krijgen ;).

Maar het meubel is superleuk, morgen (inmiddels al vandaag) komt kindlief mijn vensterbanken even zagen en dan is mijn kamer klaarikeaa (op de gordijnen na dan ) dan kan ik verder met inruimen en de leuke dingen van het opnieuw inrichten met mijn spulletjes die ik nog heb van mijn kamer en dan neem ik een paar weken klusvakantie voordat ik verder ga met mijn keuken.

21 gedachten over “Worstelen met IKEA

  1. Gefeliciteerd zou ik zeggen! Je hebt het toch maar geflikt in die maan die je gepland had hè.
    Weet je, een man begint altijd aan iets zonder de aanwijzingen te lezen… Niet meer doen hoor, want zoals je al schreef, je bent een vrouw. Gewoon doen wat Ikea zegt dan komt het helemaal goed ;-).

    1. Dank je wel. Haha ja dat klopt wel hoor, je moet gewoon domweg die volgorde aanhouden, maar deed het zelf ook een paar keer niet goed en dan moet je weer terug naar af……. maar de aanhouder wint.

  2. Ik heb het geduld er niet meer voor. Ik koop net zo lief iets tweedehands dat al in elkaar zit dan dat ik ga klooien met Ikea. Dat jij het wel doet, vind ik knap. Maar zoveel uren achtereen… mens nog an toe… dan moet het inrichten wel heel erg leuk zijn.

  3. De moed om ooit nog eeens iets bij Ikea te kopen dat je zelf in elkaarm oet zetten is me ontnomen toen voor de zoveelste keer weer eens wat aan het pakket ontbrak. Je bent een heldin!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s