Zeg eens neeeeeeeee……….

primarkVandaag lekker een soort vrije vrijdag, kindlief gaat vannacht op wintersport met zijn schoonfamilie een weekje en hij had nog een paar dingetjes nodig dus belde hij of ik even met hem meeging naar de Oosterhof.

En dat is niet wijs op vrijdag en in de vakantie want het was er zo druk, zijn vriendin had nog gevraagd of hij de Primark even wilde kijken voor iets.
Nou vind ik dat wel een leuke winkel om zomaar eens te snuffelen maar daar kan ik nooit medestanders voor vinden en zeker mijn zoon niet, we stonden dus heel gauw weer buiten. Niet dat ik van plan was om daar in de drie dikke rij voor de kassa te gaan staan wachten.

Nog even langs de Action waar we praktisch langskomen en daarnaast zit ook nog zo’n leuke winkel waar ze van alles verkopen wat je dus niet nodig hebt.

actionEcht leuk om even te snuffelen, zoonlief is snel klaar met wat hij moet hebben en ik besluit om daar zelf eens een keer op mijn gemakkie rond te gaan kijken volgende week.

Voor 3,95 koop ik een houder voor mijn tablet want ik had inmiddels een aardige RSI duim gekregen van het vasthouden, een goedkopere oplossing en het werkt prima.

Thuisgekomen belt mijn zus of ik morgen met haar een dag wil gaan schoonmaken bij haar zoon die aan het verhuizen is.
Ik zeg nee, ik wil even lekker niets, beetje boodschappen doen en dat snapt ze gelukkig wel, zelf heeft ze ook geen zin omdat heel de week haar kleinkinderen ook al bij haar gelogeerd hebben en zij een stukje administratie van het bedrijf van haar zoon overgenomen heeft.nee

Dus een dubbele nee voor haar zoon en schoondochter, soms moet je ook gewoon nee kunnen zeggen en voor jezelf kiezen.

18 gedachten over “Zeg eens neeeeeeeee……….

  1. Ja ik heb er ook nog steeds moeite mee hoor maar soms moet je wel eens. En iemand gaf me de tip als je geen nee kan zeggen. Zeg dan dat je een afspraak heb. En die heb je ook dan met jezelf om een weekend rust te nemen in mijn geval dan. Dan lieg je niet en je zegt toch nee. Snap je hem nog haha.

 1. Heel goed Anneke, het is niet altijd makkelijk maar een mens moet ook eens aan zichzelf durven denken!
  Ik wens je een fijn rustig weekend toe!

 2. Groot gelijk dat je nee hebt gezegd. Je moet ook aan jezelf denken, al is dat vaak moeilijk. Die van die afspraak gebruik ik ook weleens, het werkt echt.

 3. Wow wat goed van je. Nee zeggen is 1 van de moeilijkste dingen maar soms wel zo noodzakelijk. Ik doe het ook steeds vaker, al doende leert men he?

  Fijn weekend en geniet van de struinen !

 4. Nou, ben ik helemaal met je eens hoor. Nee zeggen is soms heel erg gezond.
  En wat de Primark betreft? Daar kom ik alleen ’s morgens om 9.00 uur als er geen vakantie is …… anders is het niet te doen 🙂

 5. Nee!

  plots eens ‘nee’ zeggen is niet vanzelfsprekend
  wanneer de vrager altijd op een ‘ja’ rekent
  omdat het, de gewoonte verbrekend
  je het oude radarwerk even voor jezelf hertekent

  Ja, nee zeggen is niet gemakkelijk! 🙂
  Lenjef

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s