Op de pedalen

SONY DSCGeen betere manier om je hoofd even leeg te maken dan lekker op de fiets te stappen en dat heb ik dus vandaag gedaan toen ik bij iemand op bezoek ging.

Heerlijk gaan fietsen, er stond wel een aardig windje maar ik ging richting de Alblasserwaard en had dus de heenweg tegen wind, dat vind ik altijd wel prettig omdat ik dan weet dat het terug wat gemakkelijker zal gaan.

Het was behoorlijk druk bij de molens in Kinderdijk, bussen vol toeristen waren daar weer losgelaten maar het heeft ook wel iets gezelligs.
Nu ben ik niet zo heel goed bekend aan de andere kant van de rivier dan waar ik woon en mijn richtingsgevoel is beneden nul dus ik denk dat ik wel een stukje omgereden ben maar goed ik heb het gevonden en terug schijnt dat op een of andere manier altijd makkelijker te gaan.
Heerlijk in de tuin in het zonnetje gezeten en het voelde heerlijk zomers aan zo.

Lekker voor de wind aan het einde van de middag weer naar huis gaan fietsen, de ergste drukte was voorbij en het was genieten in de polder, overal dartelden de lammetjes in het rond en ik voelde de gloed van de zon in mijn gezicht en de ruim 30 km fietsen in mijn benen.SONY DSC

Ik moet het gewoon meer doen, gewoon op de pedalen en even nergens anders aan denken. En de volgende keer wel mijn camera meenemen.

Foto’s archief @Anneke

14 gedachten over “Op de pedalen

 1. Het is dat ik niet van fietsen hou, anders was ik zo de fiets op gegaan om een eindje om te gaan. Zo levendig heb je het weer beschreven. Ik ben meer van het lopen, maar dat zit er nu even nog niet in helaas.

    1. Oke ja dat duurt dan nog even. Sterkte er mee, weet dat mijn buurman twee keer aan een hernia is geopereerd en er goed van opgeknapt is maar goed ieder aandoening zal ook wel weer anders zijn.

  1. Ja ik zie altijd leuke dingen als ik de camera niet bij me heb maar heb niet altijd zin om te sjouwen met die extra tas. En inderdaad fietsen is heerlijk zeker als het mooi weer is.

 2. Kinderdijk, daar ben ik nu nog nooit geweest. Gek eigenlijk, zo’n bekende toeristische attractie. Toch eens aan Maria voorstellen. Leuk dat je het gefietst hebt. Sportief.

 3. Ja ik woon ook dicht bij Rotterdam, heb in Parijs op de Eifeltoren gestaan, in London op een toren, in Berlijn op de hoge zendmast maar ben nog nooit in de Euromast geweest. Zo gaan die dingen vaak.
  Ik woon heel dicht bij Kinderdijk maar ik woonde er ook al misschien wel 10 jaar voordat ik er ooit voor de eerste keer naar toe ging. Het is er wel mooi om te fietsen en te wandelen maar ook wel als het mooi weer is heel druk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s