Eindelijk klaar….

Eindelijk zijn mijn ramen allemaal vernieuwd, ik krijg alleen nog een nieuwe achterdeur maar goed dat zal niet zo’n klus zijn om die te vervangen.
Echt een bijdehandje was het niet de ramenverwisselaar, pff hij maakte er een aardige rommel van, verkeerd gemeten ramen, maakte mijn sleuteltje van een raam kwijt, wat hij ontkende maar ik vond het gewoon buiten terug op de plaats waar hij het raam had verwisseld.
Verder was het wel een aardige jongen maar er zou wel een beetje meer structuur in de manier van werken kunnen zitten.

Afgelopen zondag had ik het opeens helemaal gehad met de rotzooi overal in mijn huis, nu al een paar weken lang.
Alles wat ik pas opgeknapt had was weer half gesloopt om de nieuwe ramen te bevestigen en overal lag stof en rotzooi.verven

Zondag of niet, ik had meteen ’s morgens mijn “verfpak” aangetrokken en na een poosje met een vriend te hebben zitten praten ging ik aan de slag.

De kozijnen schuren in de kamer het was droog en waaide flink dus ik kon alles openzetten om te schuren. Daarna schoonmaken, stofvrij en verven die kozijnen.

Te koud inmiddels om beneden te blijven zitten ga ik maar naar boven en schuur vast de kozijnen van de slaapkamers waarna ik alles schoon ga maken. Dat ruimde lekker op in ieder geval en ik knapte er helemaal van op.

Om een uur of 11 ’s avonds ben ik klaar, beneden kunnen de ramen inmiddels weer dicht, ik duik lekker onder de douche en daarna mijn bed in met een voldaan gevoel.
Ziezo, het ziet er weer een beetje “normaal” uit in mijn huis.

19 gedachten over “Eindelijk klaar….

 1. Lekker hoor, dat het eindelijk klaar is ……………. hoop voor jou dat die deur wat sneller gaat, want die ramen leek een gebed zonder eind te worden.

 2. Eenmaal de ergste rommel weg, geeft een mens weer wat ruimte. Nog een keertje er flink tegenaan – jou kennende 🙂 – en dan is alles achter de rug en opgeknapt. Je doet het toch allemaal maar weer.Vergeet je niet
  tevreden om je heen te kijken, voordat je weer aan een volgende klus begint?
  Liefs Kakel

  1. Dat heb ik gedaan hoor, met een wijntje op de bank, sfeerhaard aan, kaarsjes aan en genieten, volgende week een paar dagen op vakantie en dan met goede moed weer aan de keuken gaan beginnen.

 3. Je hebt aardig wat energie als ik het zo lees allemaal! En als het echt helemaal klaar is, jouw werk erbij, heb je er heel wat jaren plezier van!

 4. Jij bent ook wel een aanpakker, zeg. Dat zouden de h.,h. werkgevers eigenlijk ook eens moeten weten. (Terwijl ik je stukje las, naar The Rose van Middler geluisterd. Stukje nostalgie)

  1. Ja helaas is dat moeilijk via een brief over te brengen dat ik zo graag wil maar goed je kan niet alles hebben in het leven denk ik maar. Ben al blij dat ik me weer wat beter voel.

 5. Mens wat een actie. Jij doet in een dag waar ik jaren over kan nadenken. Voor mij verdien jij ‘de gouden klusser’ van de verenigde doe het zelfzaken. Als ie niet bestaat is hij bij deze opgericht.

 6. Ik ken dat gevoel, als je zelf kennis van zaken hebt, zie je al gouw de dombo in een ander.
  Maareh, die moeten er ook zijn, toch?

  1. Nou ik probeer echt iedereen in zijn waarde te laten. Maar ik zag wel dat het allemaal wel iets beter geregeld had kunnen worden, op zich was die jongen best een vakman alleen een beetje onbeholpen. En hij heeft gewoon weet ik hoeveel bakken koffie gekregen van me hoor 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s