De Zon

Natuurlijk is iedereen het onderhand wel een beeZonnetje 34tje zat die kou en het sombere weer, ik tenminste wel, kan er ook slecht tegen maar afgelopen maandag was het opeens heerlijk weer.

Ik had ’s morgens een interview om 9 uur en de dames waar ik moest zijn zaten heerlijk in de tuin met de zon op het terras. Ik nam plaats met mijn gezicht naar de zon toe.

“Je zit zo wel in de zon te kijken” zei een van de twee dames, “is dat niet lastig om te schrijven”.
Ja zei ik, dat is zeker zo, maar ik vind het zo ontzettend lekker die zon en ik bleef gewoon zitten.

Eigenlijk moest ik na het verven van gisteren nog in huis opruimen maar ik dacht, laat maar, ik ga lekker eerst een eind fietsen en dat deed ik, door de polder fietsen en genieten van alles wat er te zien was, alles is groen, bruist en leeft.

Even combineren met een paar boodschappen die ik nog moest doen. Thuisgekomen had ik energie voor 10 en begon meteen al die vieze ramen binnen en buiten te zemen,mijn vensterbanken weer installeren en ook nog een uurtje in het zonnetje zitten lezen en buiten eten, hoe heerlijk kan je het dan hebben.

Eigenlijk is de zon voor mij het beste medicijn dat ik kan hebben, ik word er weer vrolijk van, actief en gun mezelf ook tijd om in het zonnetje te gaan zitten.  Ik teken er zo nog een aantal maanden zon bij ;).

11 gedachten over “De Zon

  1. Wat een heerlijk vrolijk logje! Wat de zon inderdaad al niet voor een mens doet! Heerlijk!
    Ik hoop dat ze allemaal ongelijk hebben en we een hele mooie zomer krijgen, na de extreme winter en het rare voorjaar zou dat zeer welkom zijn neem ik aan…!

  2. Tja, de zon… het begint een begerenswaardig relikwie te worden. Eergisteren zou ik in de tuin. Begint het te regenen. Ach, wat was ik bedroefd. Want nu hoef…..ehh kon ik niet schoffelen.
    Vandaag houdt niets me meer tegen. Maar ja, nu steekt de wind op. Whahahahahaha….erg he?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s