Weer thuis….

SONY DSCWeer thuis na 4 dagen in het Limburgse vertoefd te hebben en wat hebben we het getroffen met het weer, het was gewoon warm soms zelfs heet maar mij hoor je niet klagen hoor, ik vind het heerlijk.

Via een actie van ’t Kruidvat hadden we hotelvouchers gSONY DSCekocht waardoor we voor 12,50 per nacht in een Fletcher Hotel konden overnachten.
Eigenlijk wilden we eerst naar Friesland gaan en later naar Limburg maar het betreffende hotel was niet beschikbaar dus hebben we het omgedraaid en gaan we eind juli nog een paar dagen naar Friesland.

SONY DSCHet hotel was simpel, gedateerd maar schoon en netjes, douche en toilet op de kamer, ach wat moet je nog meer als je daar alleen maar slaapt.

We gingen met de trein wat op zich al leuk is als je tenminste van treinen houdt zoals ik dat dus wel doe.
De reis verliep voorspoedig, het hotel was 10 minuten lopen van het station en van het centrum dus dat troffen we.

De eerste dag meteen Valkenburg ingegaan, door het mooie weer heerst er echt een vakantiesfeertje, de terSONY DSCrassen zitten vol en het is gezellig.
Meteen de eerste dag kunnen we al buiten eten, SONY DSCwat een luxe is dat toch. We verkennen zo Valkenburg een beetje en brengen nog een bezoek aan de imitatie Lourdesgrot waar we een kaarsje aansteken.
De eerste dag sluiten we met een drankje af in de hoteltuin af waar nog meer mensen die een of twee dagen verblijven ook buiten zitten.SONY DSC

En ja we zouden geen Nederlanders zijn als we genieten wanneer we zo terloops horen dat veel mensen er voor het volle pond zitten.
Het personeel is vriendelijk en het is ’s avonds gezellig zo met elkaar in de tuin. Een geslaagde eerste dag in het land met de zachte g.

 

14 gedachten over “Weer thuis….

  1. Haha mijn hart is er goed voor maar mijn verstand zegt dat ik zelf mijn kozijnen moet verven overal omdat mijn ramen vervangen zijn dus eerst die klus maar weer eens klaren. Maar voorlopig nog even genieten van het mooie weer, hoewel vandaag valt het een beetje tegen.

 1. Terug van de (vier) sterren

  weer thuiskomen is soms het prettigste van de reis
  al willen sommigen dit niet toegeven
  omdat ze in een duur hotel verbleven
  het enige wat velen zich later herinneren is de prijs

  Gelukkig heb jij intens kunnen genieten van je vakantie, Anneke! ๐Ÿ™‚
  Lenjef

 2. Altijd leuk dat soort acties! Je hebt gelijk om er van te profiteren! Een leuk verslag je heb je gemaakt Anneke en het wordt vervolgd dus hรจ. En lekker dat je ook nog zo’n uitje tegoed hebt naar Friesland!

 3. Je hebt scherp ingekocht Anneke. Dat Kruidvat toch maar eens in de gaten houden. Hartstikke leuk voor jullie dat jullie zulke leuke dagen hadden. Fletcherhotels zijn best goed he?

  1. Nou het hotel was wel ontzettend gehorig maar goed, voor een paar nachtjes. Maar als je een slechte slaper bent dan is dat wel hinderlijk denk ik als je midden in de nacht mensen nog letterlijk hoort praten met elkaar. Ik kan niet oordelen over andere Fletcher hotels, wij hebben er in ons dorp ook een dat is echt wel een mooi hotel. Maar dit was een beetje gedateerd maar wel alles netjes geregeld, schoon en eten en drinken prima in orde.

 4. tot mijn schande moet ik zeggen dat ik nog NOOIT in limburg ben geweest…
  wel doorheen gereden naar buitenlanden, maar nooit bezocht.
  ik schaam me diep.
  staat vanaf nu met hoog in mijn to-do-list (evenals de Waddeneilanden die ik nog nooit gezien heb)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s