Vier dagen feesten

belleZo gaat het leven nu eenmaal, er is een tijd voor alles en de komende dagen zijn voor mij vier feestdagen.
Hier in het dorp wordt ieder jaar een groot tentfeest gehouden en hoewel het Nederlandstalige repertoire niet helemaal mijn ding is, is dit feest altijd bijzonder gezellig.

Jong en oud, alles door elkaar zo’n 2500 mensen, de meeste uit ons ons eigen dorp, die met elkaar vier avonden feest vieren met optredens van bekende artiesten zoals Gerard Joling, Jan Smit, Belle Perez (speciaal voor de mannen ;0 ), Ali  B, Trafassi, Zware Jongens, Dakeraf en Alex.
En ik ben gevraagd om de artiesten op de foto te zetten, dat is natuurlijk wel leuk om te doen.

Er is ook nog een speciale seniorenmiddag waar dit jaar Corry Konings en Conny Vink komen, ik ben benieuwd. Ik heb me aangemeld als vrijwilliger om koffie te schenken, dat heb ik vorig jaar ook gedaan en dat was super gezellig.
In dezelfde feesttent hebben we als jeugdwerk ook een kindermiddag waar Ernst Bobby en de Rest komen aan16staande zaterdag.

Dus drukke dagen op komst, vanmorgen al even een kijkje genomen in de Feesttent die nu nog leeg was, er werd nog druk gewerkt om alles voor vanavond klaar te hebben en dat zal best wel gaan lukken allemaal weer en ik heb er zin in.

14 gedachten over “Vier dagen feesten

  1. O, wat leuk zeg!! Ik zou me helemaal uitleven met het maken van actiefoto’s van al die artiesten, en niet omdat ik fan van ze ben, maar omdat het leuk is om dat te doen 🙂 Dus ……… ik kan me zo voorstellen dat jij je de komende dagen optimaal zal vermaken. Veel plezier.

  2. Joling, Jan Smit en zo, dat is toch niet echt mijn ding. Maar ja, als er zoiets bij je om de hoek is ga je toch kijken. Leuk dat je daar als fotografe heen gaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s