Super was het………

Alib5De afgelopen vier dagen waren onwijs druk, heel erg vermoeiend maar zo helemaal SUPER LEUK.
Een keer per jaar wordt er door een café in ons dorp een tentfeest georganiseerd en dat is een druk bezocht feest waar jong en oud vier avonden kunnen komen om feest te vieren. En dat wordt ook gedaan.
Ik heb zelf 18 jaar gewerkt in het café en de eigenaars zijn vrienden van me dus toen ze me vroegen foto’s te maken en wat te helpen als vrijwilliger heb ik ja gezegd.

Er trafassiis daarbij nog een speciale seniorenmiddag die door de gemeente wordt betaald en dit jaar hadden wij als Jeugdwerk een eigen middag voor het eerst voor de kinderen met Ernst Bobby en de Rest.
Door sponsoring en omdat we gratis deze tent mochten gebruiken was het voor ons een keer mogelijk zo’n groot evenement neer te zetten.
KW35
Daarbij had ik me opgegeven als vrijwilliger voor de seniorenmiddag, was natuurlijk bij de jeugdmiddag, mijn werk voor de krant, had nog wat afspraken, nog een beetje (heel klein beetje) mijn huis en tuin bijhouden en zo waren mijn dagen gewoon meer dan vol.

Met zo’n druk programma kwam het echte feesten er ook niet van maar ik heb het niet gemist, ik vind het zo leuk die hectiek en het meehelpen. Want geloof me het is echt een heel georganiseer zo’n feest wat betreft catering, veiligheid, artiesten etc.
Iedere avond was ik zo rond half 3 thuis en voordat ik dan sliep was het echt laat en gisteren was het vier uur voordat ik in bed lag.

JanSmit3Vandaag dus maar even een beetje bijkomen van alles, de foto’s bekijken, bijwerken en doorsturen en hier en door op FB wat albums aanmaken.
Dat is meer dan genoeg voor zo’n dag na de Feestweek om weer even in een ander ritme zien te komen maar dat gaat vast wel weer lukken al zal het wel weer even een beetje afkicken zijn die rust.

Twee bijzonderheden tijdens deze Feestweek, naast de vele leuke momenten, die er uitsprongen: De vriend van mijn zoon die volgend jaar gaat trouwen vroeg of ik heel de dag mee wilde gaan en foto’s maken op zijn bruiloft, mijn zoon is als getuige gevraagd. Vond het echt zo leuk en heb nog een jaar om mijn fototechnieken wat te verbeteren.
En er was een man die naar me toekwam en zei: Ik vind je zo’n leuke vrouw. Nou weet ik niet als hij nuchter is of hij dat nog vindt haha maar het was wel grappig, ik zal het wel zien.

 

16 gedachten over “Super was het………

 1. Fijn, dat je leuke dagen gehad hebt!! En wat leuk zeg dat je voor een bruidsreportage gevraagd bent 🙂 Dat word een hele uitdaging, die jij volgens mij best aan kan.

  1. Ja het was heel druk maar zo leuk. Ik vind het wel spannend zo’n trouwreportage, je kan het nooit overdoen. Ga nog wel eerst met ze praten wat ze willen enzo…. ben tenslotte geen professionele fotograaf.

 2. Dat is nog eens een compliment: een bruidsreportage maken! Zie je nou dat je veel te bescheiden bent? Je presteert, regelt en schrijft alles. Goede zaak dat je op waarde geschat wordt 😀

 3. Als ze geen vertrouwen in je hadden, dan zou je ook niet gevraagd worden om een trouwreportage te maken. Leuk toch joh! Ik vind het een hele eer hoor. En die dagen waren ook heel leuk zo te lezen, jij hebt weer genoten. En dat je een leuke vrouw bent, daar twijfelt niemand toch aan 🙂

 4. Druk maar voldaan, kort samengevat. Leuk om zo’n reportage te kunnen maken. Zou zeker ook ja ertegen hebben gezegd. En ja, als een vrouw me zou zeggen: ik vind je zo’n leuke man, dan draaide ik me ook niet meteen om, hoor!

 5. Wat een mooi verslag en ook nog wat persoonlijke noten er tussen door.
  Dat maakt het echt leuk om te lezen Anneke.
  Ja ik denk dat jij wel geschikt bent voor een fotoreportage maken van je bruiloft.
  Bereidt je maar goed voor je hebt nog even de tijd er voor las ik.
  veel plezier ermee hoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s