Avondje heerlijk……

Vanmiddag belde mijn buuf dat ze weer terugIMG_8451 was van vakantie in Drenthe, vijf weken was ze op de camping geweest, veel te lang, heb haar echt gemist.
Iedere week gaan we een keer zwemmen en beppen en soms ook nog fietsen samen of iets anders gezelligs doen.

Als je zin heb kom even een bakje doen zei ze, dus vanavond meteen op de pedalen en naar haar toegegaan, zij is namelijk mijn oude buuf waar ik vroeger naast woonde, nu eigenlijk gewoon een goeie vriendin van me al is ze een jaar of 10 ouder dan ik.

Een gezellige avond, we hebben na 5 weken aardig wat om bij te kletsen en ook haar man zit op zijn praatstoel, ze waren in Westerbork geweest en daar kwamen de verhalen uit de oorlog. Hij is ouder dan mijn buuf dus heeft de oorlog nog meegemaakt en kan er mooi over vertellen.

De avond vliegt om zo en het is half 2 voordat ik er erg in heb en weer naar huis fiets.
Ik krijg een mooi cadeau van haar dat ze gekocht heeft omdat ik al een tijdje geleden een keer op haar hondje heb gepast.  Een keramieke uil die ik gevuld met stro in de tuin kan zetten als een luizenpot. Ik ben er echt blij mee en zal er een mooi plaatsje voor zien te vinden in mijn tuin.

Dusty 6Haar hondje waarvan ze net voor de vakantie afscheid van moest nemen omdat hij pas 5 jaar oud een hernia kreeg waardoor zijn hele achterlijf verlamd raakte. Echt triest, Dusty was een schat van een teckel en het deed hen en ook mij veel verdriet dat ze hem moesten laten inslapen.
Een heerlijke avond zo en fijn dat ze weer terug zijn, dinsdag weer gaan zwemmen, heb er nu al weer zin in.

14 gedachten over “Avondje heerlijk……

 1. Wat leuk Anneke dat ze weer thuis zijn. ….. Mij schoot gelijk die mooie uil in het oog , prachtig !

  Ja dat valt zwaar zo jong die Dusty 😦

  Gelukkig een fijn vooruitzicht naar dinsdag lekker zwemmen en kletsen 😀

 2. Ik neem aan, dat Westerborg Westerbork moet zijn? Kan begrijpen dat buuf hier een paar weken was. ’t Is hier zo mooi! Heeft ze ook meegedaan met de Fiets4daagse?
  Wat fijn, als je zulke goede buren hebt, waar je fijn mee kunt kletsen, en dan ook nog samen zwemmen. Niks mis mee.

  1. Heb het gecorrigeerd topo was niet echt mijn sterkste vak 😉 Nee ze deden niet mee met de fietsvierdaagse. Ze gaan al jaren naar Drenthe op vakantie en hebben het daar goed naar hun zin.

 3. Met sommige mensen blijft het contact ook al verhuizen ze.Mooi is dat en 1 van de dingen die waarde hebben vindt je ook niet?Mooi cadeautje hadden ze voor je gekocht zeg.

  1. Ja heb zelf ook altijd honden gehad en je weet dat je dan ooit afscheid moet nemen maar als het dan komt dan is het altijd weer moeilijk en dat is een understatement. Dusty was echt hun alles en ik mis hem ook nog steeds als ik daar binnen kom. Hij heeft regelmatig bij mij gelogeerd als ze iets hadden waar hij niet meekon en ook ik was gek op hem. En hij vond het ook heerlijk bij me. Als ze langs mijn huis liepen met hem dan ging hij altijd het pad naar mijn huis op ook al kwamen ze niet op visite. En pas 5 jaar oud en heel hard gegaan, binnen een paar weken kon ie helemaal niet meer lopen en veel pijn, echt heel triest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s