Haperende apparaten……..

Als ik ergencomputer111s niet tegen kan is het wel dat apparaten niet of niet goed werken. Het liefst zou ik ze dan beetpakken en over de muur de Lek in kieperen. (bij wijze van spreken dan).

Momenteel heb ik te maken met twee van die monsters, in de eerste plaats mijn computer die al twee weken kuren vertoont. Hij klapte iedere keer uit en als ik hem dan weer op wilde starten moest dat in een veilige modus of zo, waarna ik een soort bejaardenlettertype e.d. krijg met een aantal dingen die niet meer werken.
Na een week doet hij het opeens weer goed en gisteren toen ik hem aanzette dacht ik nog wonderbaarlijk dat hij het nu opeens weer goed doet. Dat had ik niet moeten denken want het kreng begon meteen weer te etterbakken.
Dus ik zal hem echt deze week weg moeten brengen om na te laten kijken want hier kan ik niet tegen. Hoop wel dat het nog te maken is want anders zal er een nieuwe computer moeten komen en dat is weer een aardige uitgave in een keer.

Het tweede probleem zit bij mijn fiets, ik wist dat mijn zus hem wegdeed omdat het zo nu en dan gebeurde dat het mechanisme van het elektrische gedeelte het even af liet weten en dan moest ik even met de sleutel rommelen en dan deed hij het weer.

Toen ik hem net had gebeurde dat regelmatig en ik vond het heel irritant, maar opeens was het over en maandenlang heb ik gewoon zonder problemen gefietst tot vorige week toen hij opeens weer begon met klieren. fietsEn ik kan er echt heel erg slecht tegen als iets het de ene keer wel doet en de andere keer niet dat is vreselijk irritant.
Al een paar keer moest ik toen ik al een eind op weg was naar huis fietsen zonder trapondersteuning en ik kwam er wel maar het is heel zwaar fietsen, veel zwaarder dan op een normale fiets. (die van mij in ieder geval wel).
Dus gisteren maar een afspraak bij de fietsenwinkel gemaakt en prijsopgave gevraagd voor een nieuw slot erin zodat ik van dat probleem af ben.

Apparaten die niet werken, ik vind het echt heel erg vervelend.
Ik zal nog maar even gauw, nu mijn computer het nog even doet, een back up maken zodat ik straks niet alles kwijt ben opeens, dat lijkt me helemaal een ramp.

16 gedachten over “Haperende apparaten……..

 1. Groeiende woordenschat…

  apparaten dienen meestal
  om het leven
  van de moderne mens te vergemakkelijken

  trekken, duwen en sleuren
  ’t hoeft niet meer te gebeuren

  tot er iets aan hapert,
  spontaan zullen velen
  met ongehoorde vloekwoorden hun taal verrijken

  Lenjef 🙂 😀

 2. Daar kan ik ook niet tegen. Ik geloof dat ik hetzelfde in elkaar zit als jij, dan zou ik ze in mijn geval in de Nieuwe Waterweg kiepen. Ik hoop dat het oplossen ervan niet een rib uit je lijf is.

 3. Als ik ergens de zenuwen van krijg is het wel van apparaten die het vertikken. Je zou windows zo in de praktijk brengen en je laptop uit het raam kiepen. Bijna dan, hoor 😉 Je slaat je er wel weer doorheen, maar op het moment is het tobben.
  Liefs Kakel

 4. Oh dat vind ik ook verschrikkelijk. En zeker als het een nieuw apparaat is. We kochten onze nieuwe tv in mei en een paar weken geleden moest er al een nieuw moederbord in. Garantie natuurlijk, maar dus wel een paar dagen zonder tv gezeten. Bah!

  1. Het is inmiddels voor een computer al een oudje, maar goed dat zeg ik altijd tegen de computerman, dan ben ik ook. Ja zijn vervelende dingen kapotte apparaten, zeker zoals bij jou als ze nieuw zijn.

 5. In eerste instantie word ik er meestal kriegel van, maar dan opeens krijg ik meestal een fanatisme over me : ik laat me toch niet kisten door een apparaat? Dus tob ik net zolang door totdat ie het weer doet, of definitief overleden is …………. tja, misschien inderdaad slimmer om het gewoon weg te brengen, zoals jij 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s