50+ Beurs

Vandaag ben ik naar de 50+ beurs geweest met een vriendin en dat was heel gezellig maar ontzettend vermoeiend zo’n hele dag daar rondlopen en wat snuffelen, kijken en luisteren naar wat we allemaal hard nodig zouden hebben. Via de Anbo hadden we gratis kaarten gekregen en we gingen gezellig met de trein.

We hadden ons voorgenomen om dit jaar eens geen dingen te kopen die op een beurs zo mooi lijken maar eenmaal thuis in de praktijk gewoon helemaal niet werken en dat lukte.
Eigenlijk hebben we heel weinig gekocht, mijn vriendin alleen een paar zakken pinda’s en ik een paar te gekke laarsjes die precies passen bij mijn bordeaux rode jasje,oké ja weer rode laarsjes dus.

Ik kon me meteen eens goed oriënter50 plus beursen op de E-bikes die er nu te koop zijn, ze waren goed vertegenwoordigd. En deze week heb ik de nieuwe E-bike van mijn zus in bruikleen en daarmee ben ik aardig verwend. Dus heb ik zoonlief al opdracht gegeven om eens rond te kijken bij het bedrijf waar hij afstudeert en werkt momenteel. Dat is een fietsleasebedrijf en daarbij hebben ze natuurlijk een heel grote fietsenzaak dus dicht bij het vuur en hij dacht wel een mooie korting voor mij te kunnen regelen.

Het is ook altijd een leuke gelegenheid om mensen te bekijken want die zie je daar in soorten en maten. Leuke mensen maar ook van die azijnpissers zal ik maar zeggen waarvan ik denk, loop je hier voor straf of zo.
En de dames die zo kwaad werden omdat iemand per ongeluk met zo’n boodschappenkarretje tegen een van hen aanreed.
Jammer dat ze niet gingen vechten zei mijn vriendin lachend, en inderdaad dat scheelde niet veel en stiekem hadden we dat wel eens mee willen maken.

Een groepje vrouwen die een tafel met volle dienbladen verlaten en maar goed dat blikken niet konden doden anders had ik dit nu niet geschreven. En ik vroeg toch alleen maar of ze hun rotzooi op zouden willen ruimen.

Maar leuk is dat iedereen bij elkaar aanschuift aan de tafeltjes om bij de koffie de altijd gratis aangeboden appeltaart te nuttigen en de praatjes die dat oplevert.
En natuurlijk de proefkramen waar nieuwe producten gegeten kunnen worden, altijd druk bezocht net als de beurstasjes waar eigenlijk niets bijzonders inzit maar begeerd worden alsof het de hoofdprijs was. Ook door mij ;). En de gratis Happinez, ik vind dat een leuk blad om te lezen, vier verschillende bladen lagen er dus kan weer even vooruit.

Kortom niets menselijks is mij vreemd en op zo’n dag doe ik lekker mee al heb ik bij sommige zaken wel mijn bedenkingen.
Leuk was het wel in ieder geval en ik weet zeker dat ik vanavond vroeg op bed lig en binnen no time zal slapen.

17 gedachten over “50+ Beurs

 1. Sinds lange tijd heb ik wel de kans om naar de 50+ beurs te gaan, nog nooit geweest. Lekker dichtbij huis ook nog, maar ik heb even geen tijd zo vlak na de vakantie. We hebben de nodige afspraken staan en zijn nog allerlei punten op de i’s aan het zetten in het huis! Misschien volgend jaar! Ik hoop dat je mazzel hebt met de fiets die je wilt gaan kopen :-).

  1. Nou voor mij was het weer 5 jaar geleden dat ik met mijn buuf ging. Zou ook niet ieder jaar hoeven hoor, het is toch wel steeds hetzelfde een beetje. Maar als ik nog eens ga, ga ik alleen. Dan kan ik echt mijn eigen ding doen, wilde nu graag veel informatie over fotografie maar mijn buuf heeft daar weinig interesse in dus ga je schipperen. Was wel heel gezellig hoor samen en we hebben wel gelachen. Maar echt om dingen te weten te komen kan ik beter alleen gaan.

   1. Het was ook mijn plan om alleen te gaan, lekker je eigen plan trekken, ik snap je helemaal!
    Als je volgend jaar gaat en ik ook kunnen we dan misschien afspreken dat we op dezelfde dag gaan en dan samen lunchen of zo? Lijkt me leuk om elkaar eens te ontmoeten! En we hebben nu een jaar om er naar uit te kijken! Maar even goeie vrienden als je liever anoniem blijft hoor ;-).

 2. Fijn dat je zo’n leuke dag hebt gehad en ook nog bent geslaagd voor nieuwe laarsjes. Zelf voel ik er nog niet voor om naar zo’n beurs te gaan. Het idee van de hele dag slenteren is niets voor mij en houd ik ook niet vol, maar ik denk dat het wel goed is dat deze beurs bestaat. De wereld is tegenwoordig zó op jonge mensen gefocust.

 3. Proefkramen, die zijn wel leuk. Toch zijn die beurzen mij te druk. Ik zal er niet snel heen gaan tenzij om iemand anders een plezier te doen. Wat is eigenlijk een E-bike? Waar onderscheid hij zich door. Is het zo’n fiets met oplader? Of gewoon een zelftrapper?

  1. Een E bike is een electrische fiets met accu. Dus je hebt dan een soort trapondersteuning als het hard waait bijvoorbeeld fiets je nog net zo makkelijk als zonder wind. Je moet wel gewoon blijven fietsen hoor. 😉 En je kan hem instellen op verschillende standen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s