Letterlijk en figuurlijk even uitwaaien……..

VPaddenstoel 1Paddenstoelen 9anmorgen hoorde ik de regen en wind toen ik wakker werd en dacht, brr nog maar even blijven liggen maar zo half 10 dacht ik kom op, nu moet je er toch maar uitgaan.
Eenmaal beneden na het eten zette ik de computer aan en opeens zie ik 9.00 uur, sjips denk ik zomertijd is voorbij helemaal vergeten, had ik gewoon lekker nog een uurtje langer kunnen blijven liggen.Bundelzwammen
Maar goed op is op en ik ging lekker zitten schrijven in mijn dagboek en de cd’s beluisteren die ik op de rommelmarkt gisteren gekocht had. Een serie van drie cd’s erbij met de titel Nederland bevrijd met muziek van Vera Lyn, de Andrew Sisters, Mario Lanza, Inktspots, echt heerlijke beetje jazzyachtige muziek om zo op de achtergrond te draaien als ik zit te schrijvenPaddenstoel 5. Ik rip ze even en zet ze in de computer, daar zal ik best nog wel eens naar gaan luisteren.Paddenstoel 2
Het wordt weer droog en de zon begint te schijnen dus ik denk, kom op, lekker even naar buiten heb al twee dagen niet gefietst dus ben er wel weer aan toe.
Had deze week al een paar keer gesprekken met mensen die aardig in mijn kop waren blijven zitten dus die wilde ik er wel even uit laten waaien.
Ik ga naar het Loetbos en wil ook graag nog even wat paddenstoelen gaan bekijken, zo na een aantal weken om te zien of ze veel veranderd zijn.

Het waait aardig wat en ik zie al hier en daar takken die van de bomen afgewaaid zijn maar toch ga ik maar echt het bos in. Het is aardig drassig en ik Paddenstoelen 4ben mijn plastic zak vergeten waar ik altijd op steun met mijn knieën want voor paddenstoelen moet je echt door de knieën dus om ze op de foto te zetten.
Ik Paddenstoelen 6denk, ach wat, wat maakt het uit de wasmachine draait wel en maak een aantal foto’s. Ook de paddenstoelen beginnen er al anders uit te zien maar wel mooi om te zien met van die herfstkleuren in het inmiddels met bladeren bezaaide bos.
Opeens begint het te regenen, getver denk ik waarom nou, maar goed ik berg mijn camera op en ga naar mijn fiets terug en weer naar Paddenstoelen 2huis.

Natgeregend met modderige laarzen en een smerige broek kom ik thuis maar ik voel me letterlijk en figuurlijk uitgewaaid. Alle vervelende gedachten zijn weer verdwenen en ik voel me heerlijk. En de foto’s: Ik ben er blij mee, goh nog ff en ik ga de herfst ook nog leuk vinden. 😉stronk met paddenstoelen

Ps.  Ben helemaal gek van stronken in het Loetbos, vind dat zo mooi hoe die begroeien, door insecten bewoond worden dus eigenlijk opnieuw gaan leven.

7 gedachten over “Letterlijk en figuurlijk even uitwaaien……..

  1. Ik ben ook gek op de herfst en dan vooral die herfststormen, hoe harder hoe beter. Het jammere eraan is dat we nu voor het eerst in zo’n 25 jaar schade hebben, de schutting is omgewaaid.

  2. Laat of niet, je heb in dat bos een mooie serie gemaakt. Vandaag heerlijke storm. Dan is het pas echt herfst. Hoewel er met twee doden in Amsterdam ook wel een beroerde kant aan die storm zit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s