Alles gaat gewoon door….

Hoewel mijn zwager eigenlijk momenteel niet uit mijn gedachten is gaat alles ook gewoon door. Heb even gedacht om te stoppen met bloggen maar het is voor mij ook zo’n uitlaatklep dat ik dat eigenlijk niet wil missen.

Vandaag ook lekker wezen zwemmen met mijn buuf en vanmiddag moest ik naar de tandarts. Dat zal je altijd zien, had opeens een kroon in een stukje appel zitten. Gelukkig was hij niet beschadigd dus kon ie er zo weer in gelijmd worden.

Gisteren moest ik voor controle voor mijn bloeddruk bij de dokter zijn en die was prima in orde en dat ondanks alle stress . Daar was ik weer blij mee. Morgen nog even bloedprikken, een onderzoek dat er standaard ieder jaar bij hoort dan heb ik dat ook weer gehad voor een tijdje.
Zoonlief voelt altijd aanzoomn dat zijn moeder het moeilijk heeft volgens mij want die komt altijd op het goede moment even een bakje doen zoals vanavond. Gezellie, ik moest wel weg voor een interview maar hij ging even onder de zonnebank en daarna konden we nog even wat bijkletsen en een bakje doen. Hij gaat vrijdag met me mee.

Morgen ga ik nog een keer met mijn ex naar zijn broer toe. Hoewel ik niet meer bij hem op de koffie hoef te zitten bij wijze van spreken ben ik blij dat we op een manier met elkaar omgaan dat dit gewoon kan. Dat maakt alles wel een stukje makkelijker.

Heb gelukkig aardig wat dingen voor de krant deze week, dan moet ik wel mijn focus even op iets anders richten en dat is ook wel een mooie afleiding.

 

9 gedachten over “Alles gaat gewoon door….

 1. Afleiding is goed Anneke! En fijn dat je niet alleen hoeft vrijdag en dat je zoon meegaat.
  Tussendoor gewoon je ding doen hoor en bloggen is ook heerlijk. Vooral zoals jij het doet, je kunt er zoveel in kwijt! Nogmaals sterkte!

 2. Fijn dat je zoon blijkbaar aanvoelt wanneer je hem nodig hebt, dat helpt! Het is ook prachtig dat jij je zo inspant voor een broer van je ex genoot!Blijven loggen is prima als je daar steun in kunt vinden, bloggen is niet alléén maar voor leuke dingen maar elkaar steunen past er in veel gevallen héél goed bij! Heel veel sterkte vrijdag en fijn dat je er niet alleen heen hoeft.

 3. Wachten op een wonder

  stoppen met leven, de lijdensweg is lang genoeg geweest
  iemand moet het regelen
  het pijnlijke lot bezegelen
  er is meer dan één ziekte die zonder mirakel niet geneest

  Veel sterkte, Anneke.
  Lenjef

 4. Goed idee om wat rust te nemen. Dat heb je nodig, net als wij allemaal. En je kan zo weer opnieuw beginnen met bloggen als je er zin in hebt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s