Sinaasappels en groene thee….

De laatste restjes van de Kerstmis zijn weggewerkt, hapjes en drankjesgroene thee en dat is maar goed ook want ik voel me na al deze dagen echt helemaal futloos en volgens mij komt dat echt door al dat onregelmatige en andere eten dan normaal.
Het gekke is dat ik als enorme fruiteter de laatste week ook bijna geen stukje fruit gegeten heb.
Vandaag maar weer eens een beetje het “normale” leven opgepakt.

Groene thee en sinaasappels in plaats van de laatste koekjes en snoepjes wegwerken en weer lekker gaan fietsen en geen glaasje wijn meer voor ik ga slapen dat moet mijn ritme er weer inbrengen.

Weer eens op tijd opstaan en niet zo onwijs laat naar bed gaan zou ook wel eens kunnen helpen hierbij.
Vanmorgen alle kerstspullen het huis uit gegooid (nou ja naar de zolder dan) alleen de kaarten die ik gekregen heb mogen nog een tijdje blijven hangen.
sinaasappelsSterker nog vanmorgen kreeg ik nog een kerstkaart binnen. Ben dus niet de enige die het wel eens laat verstuurd heeft.
Vanmiddag werd het hier heerlijk zonnig weer en ben ik gaan fietsen even naar mijn moeder die zelfs met haar slechte zicht vroeg of ik moe was. Misschien hoorde ze het aan mijn stem, ik weet het niet, misschien moederlijk instinct. 😉

Nog een rondje extra gefietst en dat voelde toch wel heerlijk aan eigenlijk en vanavond verse groente dan moet het wel weer goed komen. .

 

11 gedachten over “Sinaasappels en groene thee….

  1. Bij ons kwamen de kerstkaarten spontaan van de kast afzeilen,gelijk maar weggedaan behalve de eerste van knul en door mensen zelfgemaakte kaarten.De kerstboom gaat er morgen uit,kan die gelijk met de groene bak mee.

  2. Ja, het is allemaal leuk die feestdagen, met allerlei lekker hapjes en drankjes, maar op een gegeven moment is je lijf gewoon weer toe aan een gewoon ritme.
    Dat is dan ook wel de reden dat ik blij ben dat we weer terug gaan naar normaal.

  3. Een mens is toch blij dat al die “festiviteiten” er weer opzitten? Daar word je anders een partij moe van, van die hapjes, drankjes en vrolijke praatjes 😉 Doe mij ook zo’n lekker kopje thee!

  4. Inderdaad, al die hapjes gaan ook vervelen. En dan is gewoon een lekkere bak thee toch wel fijner. Ik wens je een fruitig 2014 met veel gezondheid en inspiratie voor mooie blogstukjes. En dat het goed met je moeder mag gaan. Prachtig dat je haar nog steeds hebt.

  5. ja hoor…lekker weer in het “normale ritme” , hoewel normaal hier toch ook wel vaak afwisselend is;-) Lijkt me best wel lastig om een goed ritme te houden als je alleen woont en geen “werkritme” hebt. omdat je dan makkelijk afglijdt . Knap dat je alles weer op de rails hebt.

  6. Ik voel met je mee hoor! Ik heb ook weinig fruit gegeten en teveel gesnoept net als iedereen denk ik. En weer in het normale gareel is toch wel weer fijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s