I-phone

sami9500_blackZo’n twee jaar geleden ben ik ook overgestapt naar een smartphone en wel naar een Samsung. Wel handig, werkte ongeveer net als mijn tablet dus na even te moeten wennen er aan ging dat eigenlijk wel goed.
Niet dat ik er nu zoveel meer mee deed als bellen en sms’en want internet keek ik wel op mijn tablet, dat gepriegel op zo’n telefoontje vind ik eigenlijk maar lastig.

Maar goed op een gegeven moment ging mijn telefoon kapot, bespaar jullie de verhalen van de bezoekjes aan de telefoonwinkel waar de snelle jongens allemaal iets anders zeiden tot dnokiae laatste die echt ontdekte wat er aan de hand was. De speaker was kapot.
Geen garantie meer dus mijn simkaart verhuisde weer terug in mijn oude Nokia en ik moet zeggen heel stiekem vond ik het veel simpeler.
Daar kwam nog bij dat ik dat ding gewoon wel eens kon laten stuiteren zonder dat er meteen iets beschadigd was.

Zoonlief kreeg opnieuw de allernieuwste I-Phone bij zijn abonnement en vroeg of ik zijn “oude” telefoon wilde hebben voor mijn verjaardag.
Hij vertelde er nog wel bij dat hij er nog gemakkelijk 200 euro voor kon krijgen maar goed hij wilde hem aan mij geven. (Vond wel dat het kon, heb de laatste jaren genoeg in hem geïnvesteerd financieel ).
Vandaag heb ik al mijn contacten voor alle zekerheid maar even in een bestandje gezet want mijn simkaart moet aangepast worden qua formaat en je weet het maar nooit met die snelle telefoonwinkeljongens.
Dus morgen gaat het gebeuren.

Mijn zoon stuurde me een mailtje met daarinimage “Ben je er zuinig mee” een plaatje met de prijs waar ze nu voor verkocht worden. Volgens mij kent hij zijn moeder aardig goed.
Nou ja ik heb er een heel stapel hoesjes en beschermingdingen bij gekregen dus ik probeer ze allemaal er maar omheen te doen en in te stoppen om de schade te beperken en dan maar zien of alles werkt zoals ik denk dat het werken moet.
Even terugstoppen in mijn oude Nokia kan namelijk dan niet meer want mijn simkaart is daar dan te klein voor.

20 gedachten over “I-phone

 1. Ik had geen idee dat je SIM kaart aangepast moet worden om in een I-Phone te passen. Ik heb een half jaartje geleden een smartphone gekocht van W.olfgang bij de A,ldi. Echt een heerlijke telefoon. Een vriendin van me vroeg, jeetje waarom heb je geen I-Phone gekocht, dus ik zei… nou die vind ik nogal duur… die van haar kostte meer dan € 600,00. Daarom dus… deze kostte € 119,00 en ik kan er alles mee doen. Heb er geen internet op alleen thuis via mijn netwerk en op Gran Canaria ook via het mobiele netwerkje wat ik nu gebruik. Dus als ik thuis ben of ergens internet heb (bij zoon en dochter of vrienden bijvoorbeeld) kan ik Whatsappen en dat kost dan weer niks…
  Veel plezier met je I-Phone, wel voorzichtig doen hoor 😉

 2. Zelf ben ik overtuigd van Samsung, I-Phone brengt hun klanten die dus wel internetten op hun Phone voor veel apps betalen, dit weet ik van vrienden, die toch trouw blijven aan Apple.

  Maar eerlijk is eerlijk als ik eentje cadeau kreeg zou ook ik geen nee zeggen. Dan kon ik zelf ervaring opdoen en mjjn conclusie trekken 😉

  Veel plezier en idd er komt een microsimkaart in 😀

  1. Ja dat hoorde ik van mijn zoon ook dat je voor apps moet betalen maar ik ben niet zo iemand die daar veel mee zal doen. Voor mij is het meer sms’en en bellen. En dat doet ie.

   1. Dat doet die zeker en mooie foto’s maakt die …weet ik van Fam …mocht je toch iets downlouden wat je zou moeten betalen bij Appie Heijn krijg je i-tunes bonnen 😉 Heel veel plezier Anneke en niet laten vallen die Apple 😉

 3. Ik vind niet alleen de simkaartjes klein maar ook die verd…… kleine toetsen.
  Die zijn echt niet geschikt voor HULKENHANDEN!

 4. Dan kom ik maar bekaaid af met mijn profoon met grote toetsen,echt zo’n mannending. Hij ligt in de la en ik gebruik hem nooit. Toch goed dat ik dit stukje lees bij jou. Ik moet zorgen dat hij opgeladen blijft en kijken hoeveel beltegoed er nog op staat.in geval alles uitvalt.
  Veel plezier met je I-phone.
  Groetjes, Ria

  1. Dank je wel, ik heb hem wel altijd bij me moet ik zeggen, dat vind ik wel makkelijk ben ook vaak onderweg in de polder in mijn uppie. Geeft me wel een goed gevoel om hem bij me te hebben.

 5. Ik had al een AaiPhone, nu dan sinds kort met een sim-only abonnement maar… als dat ding ooit kapot gaat weet ik niet of ik hierna nog een smartfoon neem. Eigenlijk doe ik veel te weinig met het smarte gedeelte…
  Zal de leeftijd wel zijn {engelsmiley}

 6. Ik heb nu een paar jaar een smartphone en ik zou hem niet meer willen missen. Nu hoef ik niet steds mijn tablet of desktop computer aan te zetten als ik iets wil doen. Maar een iphone zou ik nooit kopen, mij te duur. Maar als je alleen maar dank je wel hoeft te zeggen…wie zegt er dan nee?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s