Hij doet het…..

Vandaag weer naar de telefoonwinkel en hoewel ik daar nog nooit iets gekocht heb, helpen die jongens me daar altijd als ik wat te vragen heb. Dat vind ik dus echt wel een heel goeie service moet ik zeggen.

Hij knipte de kaart voor me op maat, ook zodanig dat ik hem zo nodig nog als grote kaart kan gebruiken in een ander toestel.
Ik had hem verteld dat ik de telefoon van mijn zoon gekregen had dus zei deze jongen, mij misschien wel terecht niet zo hoog inschattend. “dan moet u maar de eerste keer met uw zoon een account aanmaken”.

Ik zei maar niets maar dacht er het mijne van en eenmaal thuisgekomen dacht ik, het zal toch niet zo zijn dat me dat niet lukt om die telefoon werkend te krijgen.
Dus aan de slag gegaan en ik moet zeggen, het was heel gemakkelijk en alΒ heel snel kon ik naar zoonlief een sms’je sturen van hij doet het.
“Bel maar als je nog wat weten wil” sms’te hij terug en dat heb ik vanavond even gedaan want ik kreeg geen geluid als er een inkomend gesprek was, kwestie van een knopje verzetten en het was gepiept.
Het zijn gewilde telefoons liet hij nog wel even weten dus laat hem niet bij de Hema op tafel liggen als je daar wat zit te drinken. πŸ˜‰

Leuk wel om al die nieuwe dingen weer te gaan ontdekken, vind hem makkelijk werken dan mijn samsung moet ik zeggen en ik denk dat ik er nog wel veel plezier van zal hebben, althans dat hoop ik dan maar.

16 gedachten over “Hij doet het…..

 1. Tuurlijk krijg jij zo’n apparaat aan het praten πŸ˜‰ Service op zijn tijd is altijd prettig, dus hou die winkel in ere. En je kent de spreuk als het buiten over technische apparaten gaat: Use it, luse it.
  M.a.w.: gebruik het en ze rukken het desnoods uit je handen. Jij bent natuurlijk niet de eerste de beste, maar wel lief van je zoon dat ie het tegen je zei.
  liefsliefs Kakel

  1. Vond het inderdaad een prima service daar. Als mijn zoon met die telefoon aan de slag gaat heb ik er zo van alles opstaan zonder dat ik bij kan houden hoe hij dat allemaal doet vandaar dus liever zelf uitproberen

 2. Dat gaat je zeker lukken om er veel plezier aan te beleven….zolang je zoonlief zijn advies opvolgt en je Apple niet laat vallen πŸ˜‰

  Maar grappig vroeger waarschuwe ouders om op te passen op hun spuletjes en nu is het andersom πŸ˜€

 3. Veel plezier ermee! Dat gaat vast lukken. Heb je nu ook een abonnement met internet erop? Of gebruik je het internet alleen als je thuis bent? Want dan kun je wel gratis whatsappen ;-).

 4. SSSttt…. niet verder vertellen , ik heb nog een pre-payed NOKIA en daar kan ik mee bellen Γ©n sms sen…Dapper hoor om het zelf allemaal uit te zoeken , ik hÑÑt het als ik weer nieuwe apparaten aan de praat moet krijgen;-(

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s