Wie kent hem ?????????

Twee jaar geleden kreeg ik een smartphone en ging vowordor het eerst wordfeuten, ik vond het maar een gepriegel allemaal maar na de aanschaf van mijn tablet speel ik het heel graag. Andere spelletjes hoef je me niet voor de vragen want dat doe ik niet maar wordfeuden blijft voor mij leuk.
In het begin kende ik eigenlijk niemand of bijna niemand die ook wordfeud speelde daarom ging ik gewoon willekeurige mensen opzoeken om mee te spelen.
Later werd ik lid van een wordfeudclub op Max Meeting Point en ook daar vond ik een paar leuke spelers om mee te spelen.

Een van de spelers waar ik vanaf het begin toen mee ging spelen was Skip………….. en nog wat.
Naast “veel plezier” bij het begin en “gefeliciteerd” bij het einde maakten we ook wel eens een praatje. Hij bleek een man uit Amstelveen te zijn, rond de 70 jaar, origineel, uit Amsterdam afkomstig, beschikkend over een enorme humor. Hij rijdt in een scootmobiel, getrouwd, een paar kinderen en kleinkinderen.  Ooit vertelde hij ook wel hoe hij eigenlijk heette maar dat was ik met dezelfde vaart weer vergeten eigenlijk. Soms hadden we ook best heel serieuze gesprekken.

Een aantal weken geleden had ik een keer mijn tablet mee naar mijn slaapkamer genomen, weet niet eens meer waarom want normaal doe ik dat nooit en kreeg ik een melding dat een woordspelletje dat ik al zo vaak geprobeerd had te verwijderen een update nodig had.
Dus met een slaperig hoofd dacht ik om een uur of 2, nog eens een keer proberen en dat tablukte eindelijk.
Alleen toen ik ’s morgens echt wakker was zag ik dat ik per ongeluk Wordfeud had verwijderd. Geen probleem om het opnieuw te installeren maar ik was wel al mijn contacten kwijt. Mijn familie en buren waar ik inmiddels ook wel zo nu en dan mee speelde vond ik wel terug maar Skip nooit meer natuurlijk, ik heb een andere naam gekregen dus hij kan mij ook niet meer uitnodigen en zijn complete naam heb ik nooit ergens opgeschreven.
En heel stom maar ik vind dat zo jammer, het plezier in wordfeuten is eigenlijk ook een beetje weg daardoor, hoe raar dat misschien ook klinkt.

Dus als er nog fanatieke wordfeuters zijn die iemand kennen waarvan de naam met Skip begint……GEEF HET DOOR, want ik zou echt zo leuk vinden om deze man weer terug te vinden.

15 gedachten over “Wie kent hem ?????????

  1. Zonde is dat. Laten we hopen dat hij anders jouw naam nog kent, dat zou een oplossing zijn. Irritant is dat hè? Ik feud niet meer, maar ik heb het wel eens gedaan en ja, die namen af en toe… (Ik had ook een mooie, exotische onuitsprekelijke naam trouwens :-D)

      1. Nee precies, zo ben ik op een plaatjes site op Facebook kom ik bij poëzie plaatjes een versje tegen uit 1963 schrijfster marja pranger …voel je hem al ? Juist onze Marja hier in blog land ! Dus je weet nooit Anneke 😀

  2. Balen zeg!! Helaas ga ik je niet kunnen helpen om Skip weer te vinden, want ik speel dat spelletje niet, maar hoop dat een ander hem wel op weet te sporen, zodat jullie weer gezellig samen kunnen wordfeuten.

  3. Nee ik speel het ook niet,maar ik heb o.a Geesje en jou toch weer terug gevonden in blogland na die ‘verzopen zooi’van weblog………..dus je weet het nooit! Eigenlijk weet je al héél veel…….woonplaats,getrouwd ,opa en leeftijd en een scootmobiel.Misschien een een oproepje plaatsen bij die club.

  4. Wat jammer Anneke! Maar wie weet vind je hem op deze manier terug, goed idee deze oproep.
    Ik heb het ook een korte tijd gespeeld op mijn I-Pad, met een paar medebloggers, maar het was een beetje een nieuwtje en het Wordfeud spelen bloedde langzaam dood. Misschien pak ik het wel weer eens op want ik vind het wel heel leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s