Fiets op stal…..

fietsVan mij mag het 10 graden gaan vriezen hoor of een flink pak sneeuw vallen, ik weet het, dat is ook niet alles maar die regen, vreselijk, ik heb het er helemaal mee gehad.
Deze week heb ik maar twee keer gefietst en een keer daarvan ben ik nog helemaal doornat geregend. Ik mis het gewoon, vanmiddag scheen het zonnetje en ik dacht heerlijk ga lekker fietsen.

De fiets van stal maar helaas mijn trapondersteuning deed het niet. Alles geprobeerd maar kreeg hem niet aan de praat. Error C1 stond er op, geen idee wat het betekende dus.
Nou heb ik via mijn zoon deze fiets gekocht bij het bedrijf waar hij zijn afstudeerproject doet maar dat is wel zo’n 40 km bij me vandaan, dus niet echt een optie om even met mijn fiets naar toe te gaan, zeker niet zonder trapondersteuning.

Gelukkig heb ik goede contacten met een van de fietsenmakers hier in het dorp die wel de garantie over wilde nemen en voor de verdere controlebeurten zorgen, wat een schat eigenlijk he.
Een sensor kapot, het is wel garantie natuurlijk maar toch, zat wel zonder fiets, geen auto en wel veel afspraken voor de komende dagen, dus ik zat wel opeens omhoog.
Heb nog wel een leen E-bike voor je hoor zei de fietsenmaker en daar was ik wel heel blij mee. Hoewel de lol van het fietsen er voor me wel even af was.  Dus ben ik maar thuisgebleven, misschien maar goed ook want een paar uurtjes later regende het weer flink.

En nu maar hopen dat het morgen een beetje fietsweer is zodat ik lekker even op de pedalen kan, heb er helemaal zin in.

 

8 gedachten over “Fiets op stal…..

  1. Nou, volgens mij ben jij aardig verslaafd aan dat fietsen 😀 En ja, regen is minder, maar van mij hoeft het niet te gaan vriezen hoor, dan word het glad, want weetje, ook met vries weer zal het regen/hagelen/sneeuwen en ook dan kun je niet fietsen …….

  2. Nee, zonder fiets kan je nu natuurlijk echt niet. Maar erg fijn dat je een leenfiets hebt meegekregen. Ik zal voor je duimen dat je morgen weer op stap kunt! In ieder geval wens ik je alvast een fijne zondag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s