t Zijn de kleine dingen die het doen…….

Nee ik ga niks zeggen over blue monday, heb al genoeg blogs daarover langs zien komen en met dit grijze regenachtige weer is het voor mij iedere dag blue monday. Ik kan er slecht tegen maar echt derpi word ik er gelukkig niet meer van.

Dat komt misschien ook wel omdat ik gewoon weer wat leuke dingen in het vooruitzicht heb, geen werk maar wel wat vrijwilligerswerk waar ik me voor op gegeven heb.
Bij een seniorenorganisatie om mensen te gaan helpen met het invullen van formulieren en dat soort zaken. Daarvoor ga ik dan ook nog een soort cursus volgen van wat kan je, mag je en moet je invullen. Lijkt me wel leuk en ik word er nooit dommer van.
Staat ook goed op je cv zei de medewerkster, maar goed dat neem ik dan maar voor lief.

En nog een leuke ontmoeting in het vooruitzicht waar ik later wel wat verder op in zal gaan, dat is nu nog allemaal een beetje te pril.

Heb ook het gevoel dat ik dingen afgerond heb, mijn zwager en eigenlijk ook een beetje mijn zusje, die is “onder de pannen”. En niet dat we samen niets meer doen maar het is toch wel een stuk minder geworden en eigenlijk voelt dat ook wel goed aan. Ik reed haar meestal overal naar toe omdat ze zelf niet graag rijdt, ook wel leuk samen die dingen doen maar soms had ik ook wel eens dat ik liever in mijn uppie ging.

Maar goed al deze dingen zorgen er wel voor dat ik momenteel lekker in mijn vel zit en ook niet vaak denk van er zal wel weer een bui tegenin komen.
Niks te wensen?  Ja hoor, laat het voorjaar maar komen, of wat helder vriezend weer want deze regen en grijze dagen dat is niet zo mijn ding.

10 gedachten over “t Zijn de kleine dingen die het doen…….

 1. Kleine dingen

  geluk zit dikwijls in kleine dingen
  soms zo klein
  dat ze niet zichtbaar zijn
  tot ze pardoes in het oog springen

  Weer heel graag gelezen, Anneke.
  Ik zal duimen voor wat nog pril voor je ligt. 🙂
  Lenjef

 2. Met blue monday heb ik niets, ik heb er geen last van. Maar blij dat je lekker in je vel zit en wat leuke dingen in het vooruitzicht hebt. Het zit inderdaad in de kleine dingen.

 3. Niets meer te wensen hebben….dát is pas deprimerend;-) Klinkt goed allemaal behalve dat saaie weer . Helaas kunnen we dát niet zelf veranderen maar het zal toch óóit wel een keer écht winter worden?

 4. Heerlijk dat je je momenteel zo lekker voelt, lekker vasthouden dat gevoel. Ja, er zijn nogal wat projecten afgerond hè… Je jaar is nu gewoon pas begonnen moet je maar denken! Veel succes met je vrijwilligerswerk en met wat er nog gaat komen. Je maakt me nieuwsgierig hoor ;-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s