Compleet gemaakt….

THEEPOTIk vind het heerlijk om even rond te struinen in kringloopwinkels en gisteren had ik tussen twee afspraken door een uurtje over dus ik dacht, ga even kijken of ik nog wat leuks kan vinden.
Eigenlijk zocht ik een lampje voor boven mijn computer maar dat zag ik daar niet, althans niet wat ik zocht dus.

Na nog even in de boeken gesnuffeld te hebben, niks gekocht dit keer, ging ik weer weg en opeens zag ik het staan en schoot eigenlijk een beetje in de lach, hoe kan het.

Een paar jaar geleden kocht ik aan het einde op de rommelmarkt voor 1 euro een theepot met theelicht en 4 echte theekopjes, alles nog nieuw in een doos. Soms gebruik ik hem als ik iemand op visite heb die ook van thee houdt maar meestal staat ie gewoon in een leuk dienblad.

En daar in de kringloopwinkel stond dus een suiker en melkkannetje, helemaal gaaf, zo te zien nog weinig of niet gebruikt met 4 kopjes en ook een theelichtje erbij. Maar goed dat hoefde ik dus niet allemaal te hebben. Totaal voor 6,00.

Ik vroeg aan de verkoopster of ik alleen het suiker en melkkannetjesuikerenmelkkan kon kopen maar dat kon niet. Nou ja dan betaal ik gewoon 6,00 zei ik en dan laat ik de rest staan, dat mag toch wel. Ja dat mocht, even hoopte ik nog wel dat ze zou zeggen betaal dan de helft maar van de prijs maar goed, dat gebeurde niet en ik ben niet zo’n afdinger en wilde het echt graag hebben. Daarom betaalde ik gewoon 6,00.

Thuis gekomen zag ik dat het echt precies hetzelfde is en van hetzelfde merk, helemaal leuk. Als mijn keuken klaar is zet ik alles er weer neer. Grappig toch om zo het hele set compleet te hebben een paar jaar later

7 gedachten over “Compleet gemaakt….

  1. Nou dat is zeker leuk, en een zeldzame toevalligheid! In jouw geval zou ik toch óók nog twee van de kopjes meegenomen hebben, 6 kopjes is toch een beetje de standaard ! Veel plezier ervan!

  2. He, dat servies dat ken ik.. Da’s mijn servies, waar ik 26 jaar geleden mee ben begonnen (en later bij een schoonzuster eindigde..)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s