Niks is de afspraak

androidVandaag was de afspraak die ik met mezelf had niks, althans niks wat moet alleen wat ik wil en leuk vind na een hectische en emotionele week.

Dus vanmorgen op mijn gemakkie opgekomen, kopje thee en een boterhammetje.
Gisterenavond nog even zitten rommelen met mijn tablet en ik zag aan de zijkant nog een gaatje zitten waarvan ik echt niet wist waarvoor het was dus dacht ik steek er een cocktailprikker in, wie weet is het om het te resetten. Maar er gebeurde verder niets.

Vannacht toch mijn tablet maar weer aangesloten met het nieuwe snoertje aan de oplader, voor mijn gevoel tegen beter weten in. Vanmorgen toch maar weer proberen of ik er nog leven inkreeg. Opeens zag ik een soort robotje verschijnen, downloaden stond er bij.
Ik drukte willekeurig op een knopje aan de zijkant en hoe bestaat het, hij deed het gewoon weer, wonderen bestaan nog. Was een mazzel zeg.
Wat wen je toch aan zo’n ding, buiten het wordfeuten, even mailtjes lezen, even op FB kijken, even de stand op mijn bankrekening bekijken, het gaat allemaal zo snel en makkelijk en de computer hoef niet aan. Bovendien had ik gisteren in Rโ€™dam eindelijk een mooie rode hoes gevonden voor weinig geld.

tabletHelemaal blij en met een zonnetje dat schijnt ga ik lekker fietsen, heb vorige week amper een boodschap gedaan en ben ook heel de week niet bij mijn moeder geweest. Daar is het een mooie dag voor.
Het is koud op de fiets en er staat een harde wind maar goed, het is droog en het zonnetje schijnt totdat ik bij mijn moeder zit. Sjips weer regen, pfff ik baal er van en weet dat ik gewoon van de 10 km er zo’n 6 pal tegen een harde wind in moet fietsen maar goed er zit niets anders op. Kleddernat en koud kom ik thuis maar een hete douche en een kop groene thee doen dan wonderen. Maar ben het wel helemaal zat die regen iedere dag.

25 gedachten over “Niks is de afspraak

 1. Fijn dat je tablet het weer doet, wat een uitvinding is dat toch! Qua regen valt het hier gelukkig mee, maar van dat troosteloze grijs weer heb ik ook meer dan genoeg zo langzamerhand. Fijne dag!

  1. Dank je wel, nou ja hier is het echt steeds regen maar goed ga tussen of tijdens de buiten toch meestal nog wel 20 km per dag of meer fietsen. Maar van fotograferen komt eigenlijk niets nu.

 2. Goed van je, gewoon van alles proberen en niet te snel opgeven, zo ben ik ook hoor en 9 van de 10 keer lukt het me op een probleem op te lossen. Is je fiets nog niet klaar? Pffff die regen is echt ergerlijk, zeker als je erop uit moet.

 3. Gelukkig doet je tablet het weer en die hoes vind ik helemaal het einde!
  Ik ga gelukkig vannacht op vakantie naar zonniger oorden, ik ben het weer hier ook helemaal zat.

 4. Fijn dat-ie het weer doet hoewel ik het ‘wennen’ niet herken. Ik heb het tablet drie weken geleden opgeborgen en hij is niet meer van zijn plek gekomen. Ik prefereer de laptop en mijn smartfoon..
  Stom he..

  1. Ach ieder heeft zijn eigen ding, ik heb geen laptop dus anders zit ik echt met mijn rug naar alles achter de computer, die ik trouwens wel gebruik om te schrijven. Mijn tab kan op schoot of naast me liggen en even tussendoor kijken of tv kijken of wat anders doen. Ik ben er heel blij mee.

  1. Verslavend leuk zo’n tablet moet ik zeggen. Ook om te lezen trouwens heb er wel 1000 boeken op staan. Die zou ik eigenlijk ergens moeten back uppen of zo maar weet niet hoe dat werkt. Ja ik vind het handig en snel werken.

 5. Wonderlijke dingen, die tablets. Met een cocktailprikker. Tjonge.
  En ja, die regen. Het helpt je niets als je er tegen tekeer gaat en of je het zat bent.
  Hoewel, vandaag was het droog. Zou het dan toch……..ehhh….. bedankt Anneke.

 6. Wat een meevaller dat je hem weer aan de praat kreeg!Raar dat we dan , eigenlijk tegen beter weten in, blijven proberen maar misschien wel omdรกt het soms succes heeft.
  Petje af hoor om zo’n pest eind in de regen te fietsen!

 7. Als ik aan mijn kapotte klapdoos denk, zakt de moed me weer helemaal in de schoenen. Fijn dat jouw “ding”het weer doet! Ik heb trouwens ook een tablet gekregen ๐Ÿ˜€ En de oude laptop van mijn man!
  En niets is een fijner gevoel dan voldaan met een kop thee op de bank zitten. Je hebt ’t ook wel verdiend, meid.
  Liefs Kakel

 8. Nou, dan ben ik toch blij dat er hier regelmatig openbaar vervoer rijd. Want ook ik heb een hekel aan nat regenen ……….. trouwens, is me eigenlijk niet opgevallen dat het elke dag haast regent.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s