Kantoortje spelen…….

getallennnnnnnnPfff zit al twee dagen binnen kantoortje te spelen, past ook wel een beetje bij mijn stemming momenteel, beetje mineur eigenlijk, zal wel door het vervelende grijze weer komen waar ik gewoon slecht tegen kan.

Nou ja wel nuttig, alle papieren van mijn zwager afgehandeld, dingen nog nagebeld en daarbij ook de jaarafsluiting van het Jeugdwerk gedaan.
Had het allemaal goed bijgehouden dit jaar maar toch gaat er nog heel wat tijd inzitten om een jaarrekening te maken en de afsluitende verslagen.
En een nieuw project begonnen om een kindermiddag te organiseren, dus bureaus bellen voor kindervoorstellingen e.d. om prijzen op te vragen en berekeningen te maken.

Gelukkig kwam zoonlief vanmiddag nog even langs en zijn we even samen een bakje gaan doen, even er uit, wat een schat is het eigenlijk,dat zal iedereen wel van zijn eigen kind zeggen natuurlijk maar toch……

Ik ken ook zijn zwakke kanten, wie heeft ie niet, maar als ik hem dan hoor praten zo in de auto over mensen dan weet ik dat het een goed mens is. Hij heeft weer een vriendin en ik ben blij voor hem. Hij vertelde dat hij samen met haar naar een programma over fondsenwerving voor kanker had zitten kijken. Ik had het niet gezien. hartjessss
Hij zei, mam, als je dat hoort dan denk je niet meer, ik zou dit of dat nog wel willen dan wil je alleen maar gezond zijn.  Mensen die zo waarderen wat ze nog wel kunnen en daar blij mee zijn. Daar kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen.  En dan ben ik hartstikke trots op hem.

Twee dagen met cijfertjes in de weer geweest en vanavond nog veel stukken schrijven voor de krant.  Een goeie afwisseling.
Morgen kijken of ik weer even op de pedalen kan, ben er wel weer aan toe en misschien gaat mijn mineurstemming daar ook een beetje van over, een beetje frisse buitenlucht……. ik ga er voor.

9 gedachten over “Kantoortje spelen…….

  1. Je kunt met recht trots op hem zijn, inderdaad hij waardeert wat hij heeft een goede gezondheid en dat is een positieve instelling en eigenschap, ik ken van die chronische klagers en dat is oer vermoeiend dat ze nooit eens zien wat ze wel kunnen en hebben. En als je dan zelf niet lekker draait dan zuigen ze je leeg.
    Dus heerlijk Anneke dat je even met hem eruit bent geweest en er een lekkere frisse moed van hebt gekregen 🙂

  2. Volmaakte mensen bestaan niet …ook zoons niet maar het zit wel snor met jouw zoon, natuurlijk is hij niét de allerbeste zoon want die heb ik uiteraard;-)
    Geeft toch wel voldoening denk ik al die administratie wegwerken, heb ik altijd als ik de belasting fomulieren weer de deur uit ..,. maar ze moeten nu nog éven wachten , daar moet je toch even “voor gaan zitten en daar ontbreekt op dit moment de tijd voor!

  3. Nou, hoop dat het net als bij mij, bij jou vandaag droog gebleven is en je weer lekker hebt gefietst. Al moet ik zeggen dat ik meer baat het bij lopen dan bij fietsen bij het verdrijven van een mineurstemming.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s