Pas op zijn plaats…..

Na vorige week een drukke week ziekenhuis en deze week weer helemaal gevuld met afspraken en dingen die gedaan moeten worden kom ik gewoon niet aan de dingen toe die ik ook wil doen.
Amper tijd om mijn mailtjes te lezen, te beantwoorden, mijn dagboek moet hard nodig bijgewerkt worden.  Heb wel steekwoorden neergezet maar het moet nog uitgewerkt worden allemaal.  Al mijn wordfeutvrienden verwaarloos ik ;). Foto’s moeten uitgezocht en in mappen gedaan worden.
Bloggen lezen komt er ook helemaal niet van laat staan om even tijd te vinden om gewoon een boek te lezen of te relaxen even.
Ik merk dat ik zo nu en dan gewoon loop te hyperventileren en ik weet dat het voor mij een teken is dat ik het te druk heb.

Vandaar dat ik even pas op zijn plaats doe. Vandaag even geprofiteerd van het zonnetje en een km of 30 gaan fietsen, wel een straffe wind maar kwam er helemaal even van bij.
Dus mijn “opdracht 365” wil ik nog blijven doen maar verder bloggen even op een laag pitje voorlopig al heb ik door alles wat er om mij heen gebeurt eigenlijk wel inspiratie genoeg heb, daar ligt het niet aan.

6 gedachten over “Pas op zijn plaats…..

  1. Ja, soms moet je keuzes maken en “jij” bent het belangrijkste waar je voor kiezen kan. Neem gewoon even lekker je tijd, en zorg dat je weer van dat hyperventileren afkomt. Sterkte met alles wat nog op je ligt te wachten om afgehandeld te worden 🙂

  2. Erg he, al die verplichtingen die je je als mens oplegt? Bedoel ik natuurlijk niet dat je weer lief en behulpzaam voor je buren op pad geweest bent, maar je dagboek schrijven, je blog bijhouden… Soms zou je vergeten dat we het voor onze lol doen 😉 Gewoon ff kallempies an. Heb je verdiend!
    liefs Kakel

  3. Gelijk heb je. Je hebt je blog voor je lol en niet voor je straf. Een van de redenen dat ik niet met het 365-project meedeed was omdat ik direct dacht: ik wil die verplichting niet. Zonde. En voor het bloggen hetzelfde. Ik blog niet elke dag. Integendeel. Twee, soms 3x per week en dat is het dan ook echt. En als het niet uitkomt 2x per week. Een goed weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s