Niets is wat het lijkt…..

Ik zat deze week mijn 365 dagen uitdaging te typen en zocht op internet naar een plaatje van Montini om er bij te plaatsen. Ik vond een leuk plaatje en dacht, ik klik even op die site om te kijken of er nog wat extra bij staat om te vertellen eventueel.

Maar toen ik op het plaatje klikte kwam ik gewoon terecht op een site waar ze viagra pillen en weet ik wat voor andere pillen verkopen. Pff daar zat ik nou niet echt op te wachten.

Soms kom ik van die gekke dingen tegen op internet.
Zo ben ik donateur van de NSGH (Nederlandse Stichting voor het gehandicapte kind) en die hebben ook een FB site waar iedere dag een “knapperd van de dag” op staat.
En daaronder maakt FB dan meteen reclame voor andere sites die misschien ook in dit interessegebied liggen zal ik maar zeggen.

Zo zat ik vorige week hier onder het volgende staan:
Vergelijkbaar met NSGK voor het gehandicapte kind:
Huishoudbeurs, Dagje uit en Smulweb.

weblogNou heb ik aardig wat fantasie maar kan met niet voorstellen wat de NSGK te maken heeft met de Huishoudbeurs, Dagje Uit of Smulweb.
Misschien vallen die dingen mij meer op maar op internet is voor mij veel niet wat het lijkt.

12 gedachten over “Niets is wat het lijkt…..

  1. Ik krijg ook altijd van die vreemde combinaties voorgeschoteld. Het ergste vind ik geloof ik toch wel de reclames in de rechterzijbalk. ‘Moeder 50 lijkt pas dertig door slimme truc’ staat er dan, en daar een of andere foto bij die er totaal niet bij hoort… Laatst van een meisje met een enge ziekte waardoor zij nauwelijks botten heeft.. Zo stom vind ik dat (verkeerde foto’s bij de reclame plaatsen dus)..

  2. Kan het me goed voorstellen. Ik kwam op PirateProxy.net terecht om te zoeken naar e-books. Maar ik werd beroerd van allerlei zooi dat in de zijbalken stond (echt walgelijk), dus… een reactie geplaatst bij de persoon die dit uitlegde op YouTube en toen kreeg ik dus de tip om AdBlockPlus te installeren, echt een verademing, houdt heel veel advertenties tegen!

  3. Nou ja…ik heb even met mijn ogen geknipperd maar ik las het allemaal toch echt. Vreemde combinaties. Weet je, eigenlijk ben ik maar een dooie gebruiker van internet. Ik zoek af en toe wel iets op, maar daar heb je het wel mee gehad. Nog een geluk dat sommige Bloggers zo nieuwsgierig zijn aangeleerd: leer ik nog een wat!
    Liefs Kakel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s