Het betere voetenwerk …..

Met het voorjaar op komst beginnen ook mijn voeten van mij weer wat meer aandacht te krijgen.
Niet dat ik ze nou echt verwaarloos in de wintermaanden maar in sokken en sokkennnnnnschoenen ziet het er toch anders uit dan in open schoenen of slippers.
En na heel de winter sokken, schoenen of sloffen aan in huis willen mijn voeten ook wel weer een lekker in de buitenlucht zijn.
Want ik heb een hekel aan koude voeten en behalve in bed draag ik wel altijd sokken, kousen en sloffen.
Er zijn er ook nog die zelfs in bed sokken aanhouden maar zover ga ik nog net niet.
Als het wat warmer wordt dan doe ik namelijk graag mijn sokken weer uit en dan zijn een paar goed verzorgde voeten toch ook wel een beter gezicht voor zover daar iemand naar kijkt natuurlijk maar dat is weer een ander verhaal.

Pas kreeg ik van Dieneke http://hollandswelvaren.blogspot.nl/ een cadeaubon toegestuurd van Rituals en vorige week was ik in Rotterdam op de Lijnbaan en heb hem verzilverd (nogmaals bedankt Dieneke zo leuk van je !! ) voor een tube voetenbalsem.

schoenennnnnVanavond een uitgebreid voetbadje en daarna mijn voeten verwend een massage met de crème en ik moet zeggen heerlijk hoor.
Dus laat het voorjaar maar komen, nog een paar keer dezelfde behandeling , beetje vijlen, lakken en poetsen en mijn voeten zien er weer zomerklaar uit.

P.s. Foto van heel vieze voeten van zusje en mij na een heel warme dag bij de ballonfeesten in Joure vorig jaar, plaatje internet.

13 gedachten over “Het betere voetenwerk …..

 1. Vanwege het mooie weer ben ik ook al begonnen met ‘ont-ruwen’… Lekker met crème smeren en masseren, dat vinden mijn pootjes fijn…

 2. Ik ben er ook van. Ik ga iedere zes weken naar de pedicure en die masseert dan ook met lekkere olie en dan doet ze meteen mijn teennagels lakken, zomers en ’s winters. Verzorgde voeten vind ik fijn.

 3. Je bent goed bezig Anneke, voetjes moeten er goed verzorgd uitzien.
  Eerlijk gezegd draag ik bijna het hele jaar slippers. Ik ben ook echt niet meer dol op schoenen en schoenen kopen. Dus omdat ze (bijna) altijd zichtbaar zijn heb ik zo mijn ‘voetrituelen’ om de paar dagen en elke dag insmeren natuurlijk. En sokken in bed… ohhh vreselijk!

 4. Verlangen naar sandalenweer

  sommige mensen leven op grote voet
  velen hebben lange tenen
  het zit allicht in de genen
  in te kleine schoenen hangt vaak bloed

  Lenjef 🙂

 5. Ik laat dát de laatste paar jaar aan de pedicure over, door een paar vervelende kwaaltjes aan m’n voeten is dat eigenlijk noodzaak geworden…maar heel stiekem ook wel lekker makkelijk;-)

 6. Goh, nu ik dit lees… ik mag mijn voeten wel weer eens wassen. Dat is toch al gauw weer zo’n 8 a 10 weken geleden. Hmmm, waar zijn de beitel en de hamer?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s