Beetje spijbelen…..

Vanmorgen vroeg wakker, 7 uur, voor de zondag en nog wel even blijven liggen maar kon niet meer slapen dus maar op tijd er uit gegaan.
Wat muziek zitten luisteren, nog een wasje gedraaid, mijn dagboek bij zitten werken, eigenlijk altijd vaste prik op de zondagochtend en nog zitten chatten met een vriend een tijdje.

Ik wilde vanmiddag naar mijn moeder gaan en meestal als het zonnetje schijnt heb ik veel zin om te gaan fietsen maar vandaag ontbrak die helemaal en ben niet gegaan.
Voel me dan altijd wel een beetje schuldig want ik weet dat mijn moeder er een beetje op rekent dat ik kom als het een beetje weer is.
Maar soms mag ik ook wel een beetje spijbelen vind ik van mezelf.

Lekker een boek gepakt en een tijdje gaan liggen lezen en lui zijn en zelfs nog even weggedut.
Daarna drie wasmanden met wasgoed opgevouwen en gestreken, alles was lekker buiten gedroogd, zon en wind, dan gaat dat wel goed.
Vanavond kwam mijn zoon met zijn vriendin eten. Een verademing moet ik zeggen, wat een leuke meid is het.
Het was dan ook heel gezellig, ben zelf niet zo’n goeie kok maar had een lekker rijstgerecht gemaakt, het smaakte nog ook. Stokbroodje met kruidenboter vooraf,lekkere salade er bij en ijs toe. Ik had mijn best gedaan vond ik wel.

Nog even lekker na zitten tafelen en praten alsof ik ze al jaren ken zo leuk.
Nou ja beetje gespijbeld maar toch wel een heel leuke dag zo eigenlijk en zoonlief kon al zijn kleding weer schoon en gestreken mee naar huis nemen.

8 gedachten over “Beetje spijbelen…..

  1. Tuurlijk mag spijbelen zo af en toe. Bovendien: al die wasjes moeten toch ook gedaan worden? En dat zoonlief al die kleding weer heerlijk schoon mee kon nemen is een kleine bonus. Vanwege het spijbelen 😀

  2. Je mag best af en toe eens spijbelen hoor. Dat brengt vaak de leukste dagen voort. En gezellig gegeten met het kroost is toch wel heel leuk. Ik kan daar ook zo van genieten.

  3. Zoon boft maar dat het nog voor hem gedaan wordt. en spijbelen is toegestaan. Dat heeft Carmiggelt al jaren hiervoor geschreven.

  4. Tuurlijk joh, af en toe even lekker doen waar je zelf zin in hebt… maar ik snap wel hoe het voelt. Maar je hebt je hartstikke nuttig bezig gehouden en zoonlief zal extra blij zijn met je!

  5. Ja natúúrlijk mag een keertje spijbelen ,bovendien is het geen vaste afspraak begrijp ik. Toch zou ik, in de wetenschap dat ze er wél op rekent, even een belletje met haar plegen waaruit haar duidelijk wordt dat je plannen niet háár kant op zijn.
    Oudere mensen leven vaak van bezoekje naar bezoekje en dan kan ze beter zeker weten dat je niét komt dan een paar uur het raam in de gaten houden. Maar dat heb je waarschijnlijk ook wel gedaan.Ik vroeg me al af waar je in je uppie drie manden wasgoed vandaan haalt;-) zoonlief boft maar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s