Een uur tekort……..

rhodosIk kan er niets aan doen maar ik heb altijd moeite met die zomertijd, heb heel de dag het gevoel dat ik uren te kort kom en ook nog moe ben en wat is nou eigenlijk een uur maar ik weet uit ervaring dat het na een weekje weer over is en ik er aan gewend ben.
Al mijn plannen voor vandaag ( in de tuin werken, buiten zitten lezen, mijn kasje schoonmaken) kwam dus ook niets van terecht maar dat mag ook wel eens een keer.

Zondagmorgen is meestal mijn ding om even mijn dagboek bij te werken, altijd lekkere muziek er bij op radio 2 en vaak even praten met een vriend op Skype. Fijn geprek vanmorgen en voelde me daarna weer blij.

Even op ziekenbezoek bij mijn broer, heerlijk door de polder fietsend, het weer viel wel een beetje tegen maar om te fietsen was het lekker, hoewel ik zag mensen in een hemdje fietsen, dat leek me wel een beetje erg  optimistisch, maar goed.  Het ging goed met hem hij moet over 2 of 3 weken wel een zware operatie aan zijn aorta ondergaan. Spannend weer.
zwaan wegzwemmen zwaanslobber zwann blazen zwaan slobber2 Zwaan2 zwaan1 zwaan3 zwaanslobberNog even langs mijn moeder, die was ook blij dat mijn broer weer thuis was. Via een andere route heerlijk door de polder gaan fietsen en zo nu en dan in het gras gezeten, gewoon genieten van de vogels, de stilte de rust. Onbetaalbaar mooi.
Zwanen broeden meestal bij een hek, of ze dat doen uit bescherming van hun nest weet ik niet, maar deze zwaan die ik op de foto zette had het helemaal goed uitgedokterd, hekken rondom. Een mooi gezicht.  De partner vond het niet zo’n goed idee dat ik zo dicht in de buurt kwam en liet zijn slobberen even voor het slobberen en kwam met een dikke nek en blazend naar me toe.
Altijd een mooi gezicht en leuk dat ze zo “huis en haard” verdedigen tegen indringers.

Via het Loetbos naar huis gefietst, bij het kanocentrum even in het zonnetje gezeten en een ijsje gegeten. Er zaten aardig wat mensen die ik kende dus nog even gezellig zitten kletsen en genieten.
Morgen mijn eerste training bij het UWV, heel vroeg op dus morgen en met dat uur tijdverschil zal dat niet meevallen, moet of om 7 uur al de bus nemen of om kwart over 7 gaan fietsen. Maar even kijken hoe ik me morgen voel, het laatste lijkt me wel het prettigste, is wel 20 km fietsen naar Gouda maar het moet te doen zijn.
Op tijd mijn mandje dus maar ingaan straks.

9 gedachten over “Een uur tekort……..

 1. Wauw wat een mooie foto’s van de zwaan!
  Heerlijk he dat lenteweer.
  Ik heb geen last van dat uurtje verschil, maar kan me best voorstellen dat sommige mensen dat wel hebben.
  Succes bij het UWV!

 2. Wat een gewéldige foto’s heb je gemaakt , die met het hek is ook heel bijzonder! Ik krijg steeds minder last van dat tijdverschil . Succes bij het UWV maar dat zal vast wel goedkomen!

 3. O, ja, ik heb ook altijd last van dat uur verschil, vanmiddag zat ik zo waar met mijn boek in mijn handen te slapen ……….. moet niet gekker worden hahaha.
  Hoop dat je eerste trainingsdag bij het UWV niet tegengevallen is.

 4. Dat uurtje voelt toch als een soort mini jetlag. Maar na twee dagen ben je eraan gewend en is het ’s avonds lekker lang licht. Zeven uur op, nee, dat valt niet mee voor een nachtmens…

 5. Heel mooie foto’s weer!
  Er zijn zoveel mensen die last hebben van dat uur tijdverschil, dat ik onderhand begin te twijfelen wat het nut ervan is. Succes morgen,
  liefs Kakel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s