Netwerken en roddelen……..

Keeper en RickVanavond was ik uitgenodigd om een verslag te maken bij de businessclub van de voetbalvereniging, compleet met buffet erbij, ach er zijn vervelendere dingen om naar toe te gaan. Ik steek mezelf in pak één en ga er zo rond een uur of 5 naar toe.
Zo’n 70 bedrijven sponsoren de voetbalvereniging en een keer per jaar worden ze door diezelfde voetbalvereniging in de watten gelegd.
Veel van de mensen van die bedrijven ken ik doordat ik er wel eens geweest ben om iets over te schrijven in de loop van der jaren of dat is ze op andere bijeenkomsten tegenkwam.
Het is dus even handjes schudden praatjes maken en daarna met een groep vrouwen gezellig aan een tafeltje gaan zitten eten en de laatste roddeltjes doornemen. Soms zo ontzettend heerlijk om te doen. Ik ben in een keer weer helemaal bijgepraat over het wel en wee van mensen, bedrijven en wat er nog meer speelt in een dorpsgemeenschap.
Een heerlijk buffet gemaakt door een gerenommeerd restaurant en overal heren in driedelige pakken die met elkaar staan te netwerken.
De LoorEr zijn een paar gasten, een sportpresentator van Radio Rijnmond interviewt een aantal mensen van de vereniging, een talentvolle jonge voetballer van Feijenoord afkomstig uit ons dorp en de derde keeper van Feijenoord en de voorzitter van Excelsior.
Hoofdgast is Barbera de Loor die haar verhaal vertelt over haar topsport waar ook wel haat en nijd is, ook haar hartkwaal waar ze mee had te dealen. Een interessant en heel menselijk verhaal. Een leuk mens.
Kortom gewoon een heel gezellige avond met weer wat contacten gemaakt, muziekje erbij, heerlijk gegeten en lekker geroddeld met de dames. Wat wil een mens nog meer op vrijdagavond. 😉

19 gedachten over “Netwerken en roddelen……..

 1. Nou ja, je hebt “roddelen “en “roddelen”,ik kan me jou eigenlijk niet roddelend voorstellen;-)
  Maar zo’n avond bijkletsen kan héél gezellig zijn, dat is waar.

  1. Dat laatste hoor. Ben ook niet zo van het echte roddelen, totaal niet dus. Maar veel mensen van bedrijven waar je van alles weer van hoorde. Maar gezellig was het zeker.

 2. Leuk hoor en je ontmoet nog eens mensen. Barbara de Loor is zeker een leuk mens. Haar schoonouders waren buren van ons op het park in Brabant. Heb haar een paar keer ontmoet, laat haar maar schuiven hoor!

 3. Tja, ik kan me voorstellen, dat je jezelf daar echt voor moet opofferen , hahahaha …….. dat zijn dus de leuke bijkomstigheden van jou schrijfwerk.
  Fijn dat je er van genoten hebt.

   1. Ja precies…heb net nog iemand die al 23 jaar werkervaring heeft waarvan 11 jaar bij dezelfde baas die hem geen contract bied .
    Ik zeg zet een opem CV op Facebook je weet nooit wat het brengt 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s