Van de nood een deugd maken…….

craberryHeel veel plannen had ik voor vandaag. Er was een plantjes en stekjes ruilbeurs waar ik naar toe wilde. Meteen ook even naar de Kringloop. Maar daarvan kwam weinig terecht want ik was nog maar net op toen ik merkte dat ik last had van blaasontsteking en naar de wc kon blijven lopen. En dat betekende wel dat ik niet heel lang op de fiets kon zitten zonder dat er ergens in de buurt een wc zou zijn.
Daarom maar thuisgebleven. Nu had ik pas wel gelezen dat paracetamol en cranberry capsules helpen en als het geen hele zware ontsteking is het ook kunnen genezen. En ik heb het wel erger meegemaakt dus dat maar proberen voor het weekend want anders zou ik toch iemand moeten charteren om even naar de Hap te rijden.
Verder was ik er niet vervelend van. Thuis maar aan de slag gegaan met een grote opruimmissie.
Mijn winterkleding gewisseld voor zomerkleding. En kleding die ik al heel lang niet gedragen heb maar eens opgeruimd. Alle papieren uitgezocht, twee wassen gedraaid. Alles gestreken en ook weer opgeruimd. Het moet niet gekker worden.
Meteen de slaapkamer en badkamer schoongemaakt.
Verder mijn vrijwilligerswerk afgerond tot volle tevredenheid van degene waar ik het voor gedaan had.
Ook prettig dat het weer klaar is al was het wel heel leuk om te doen.
Waar een dagje thuis moeten blijven al niet goed voor is. Gelukkig gaat het vooruit, het zal toch wel helpen die paracetamol en cranberry’s. Hoop dat het morgen een beetje over is en ik nog wat kan gaan fietsen. En anders heb ik nog wel een opruimklusje voor mezelf. De schuur moet ook nodig gedaan worden.
Maar liever even gaan fietsen eigenlijk. 😉 .

Plaatje internet

16 gedachten over “Van de nood een deugd maken…….

  1. Beterschap Anneke! Vervelend als je dan je plannen moet wijzigen… Cranberrysap drinken schijnt sowieso goed te zijn als je regelmatig last hebt van blaasontstekingen!
    Maar je hebt je inderdaad nuttig gemaakt!

  2. Je zou bijna wensen een blaasontsteking te krijgen, als daar uit voort komt, dat je huis een fikse beurt krijgt. Niks mis mee. Maar inderdaad: met dit mooie weer is fietsen fijner.

  3. Ik heb ook veel last van blaasontsteking gehad. Vooral op de fiets werd ik er bij tijd en wijlen gek van. Bij mij hielp cranberrysap goed (gekocht bij de drogist) en ik kocht op de markt in Krimpen a/d IJssel bij de homeopathiekraam gedroogde cranberries. Die zijn het jaarrond te koop en het is makkelijk om ze in voorraad te hebben. Beterschap en liefs!
    Kakel

  4. Altijd héél vervelend zo’n blaasontsteking, gelukkig ben jer niet héél beroerd van want ook dát zou kunnen. In ieder geval heb je de thuisdag érrug goed benut;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s