Ik vond hem terug………

Een tijdje geleden schreef ik een keer een blog over mijn wordfeudvriend die ik had leren kennen toen ik wordfeud ging spelen.

https://gewoonanneke.wordpress.com/2014/01/09/wie-kent-hem/

Een paar weken geleden zat ik op mijn I Phone een beetje te kijken wat ik er nog meer mee kon dan bellen, mailen en whatsappen en kwam ik bij de programma’s en apps die je er op kon zetten en daar zag ik ook wordfeud. Ik dacht goh als ik probeer hier op mijn telefoon mijn oude account te activeren kan ik misschien mijn oude medespelers weer terugvinden. En verdraaid dat lukte me ook nog en opeens had ik weer de hele lijst met mensen waar ik wel eens mee gespeeld had en daarbij ook Skip dus. Een man van een jaar of 70 waar ik wel eens gezellig mee had zitten praten. Zie eerder blog. Ik nodigde hem weer uit en kreeg meteen een reactie. Wat leuk, waar was je al die tijd. Dus ik legde uit wat er gebeurd was. Hoe gaat het met je vroeg ik “Niet goed” zei hij, “ik heb darmkanker en moet geopereerd worden”. Geen mooi vooruitzicht dus. Maar hij was zoals altijd heel optimistisch. Gisteren is ie geopereerd en de operatie is goed gegaan, via een ruggenprik en hij zat ’s avonds in het ziekenhuis al weer woordjes te maken. Gek eigenlijk zo’n man die ik totaal niet ken en toch zo’n klik mee heb en dat is wederzijds met respect voor elkaar. Zonder rare praatjes zoals ik ook wel regelmatig tegenkom maar gewoon open en eerlijk zo nu en dan met elkaar praten. Vertellend dat ie gek op zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen is en daar volop van geniet. Ben gewoon heel blij hem gevonden te hebben en hoop dat hij nog heel lang mijn wordfeud maatje mag zijn.

 

17 gedachten over “Ik vond hem terug………

 1. Leuk dat je hem terug hebt gevonden! Echt een optimistische man zo te horen, leuk!
  Ik heb ook 2 Wordfeud-contacten die ik niet ken… toch leuk! En ook een paar voor Word-On, ken je dat spel?

  1. Nee word-on ken ik niet. ik speel eigenlijk alleen wordfeud en geen andere spelletjes, dat vind ik wel voldoende eigenlijk want soms is het toch wel een beetje verslavend om mijn tablet even te pakken.

 2. Dat is weer één van de kleine wondertjes van het het WWW. Wat leuk dat jullie elkaar weer gevonden hebben en ik begrijp helemaal wat je bedoelt want uiteindelijk zijn mijn “lezers” me ook dierbaar.

 3. Heerlijk toch, dat dat kan! Er is al genoeg ellende in de wereld. Dit soort contacten maken het leven de moeite waard. Ik ben blij voor jullie allebei 😀

 4. Ze zijn er dus wel, Anneke, die mannen met wie je normaal kunt praten. Geniet maar van zo’n contact. Grappig hoe dat werkt, zelfs via de moderne media zijn er geen belemmeringen als het gaat om een echt gevoel van contact. Dat is toch een klein wonder.

 5. Wat een bijzondere contacten kan zo’n spelletje dan op leveren hé?
  Hoop dat Skip nog heel lang met jou zal wordfeuten en jullie nog leuke “gesprekjes”zullen hebben. Nu je hem weer teruggevonden hebt kan dat gelukkig weer.

 6. Wat leuk dat je hem weer gevonden hebt, ik hoop dat het goed blijft gaan met hem. Zeker nu je hem net weer gevonden hebt, hebben jullie weer genoeg gespreksstof.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s