Zo’n dag……..

Vanmorgen was mijn blaasontsteking weer aardig heftig terug dus toch maar even de dokter gebeld en wij hebben gewoon echt van die schatten van assistentes dus ik kon meteen langskomen en werd het nagekeken.
Inderdaad een flinke blaasontsteking en dus toch maar een kuurtje halen bij de apotheek.
Was ook nog steeds hangerig, duf, saai, vervelend, nergens zin in, haha, zit gewoon al dagen een beetje op de bank te hangen tussen de paar dingen die ik dan nog wel gedaan heb.
En dat is zo niet helemaal ik eigenlijk.
Vannacht kreeg ik opeens om 4 uur een sms’je dat zoonlief onderweg was en overgestapt in het tweede vliegtuig. Die had er blijkbaar geen erg in dat het bij ons midden in de nacht was. Maar was zo wakker dat ik zo maar weer meer dan een uur wakker lag.
Vanmiddag om een uur of 2 is ie weer veilig geland, morgen moet ie meteen al weer werken dus dat werd gewoon even uitrusten en slapen. Hij belde nog wel even dat hij het prima naar zijn zin had gehad. De verhalen zal ik later wel horen met de foto’s er bij.
Denk dat ouders altijd wel blij zijn als de reis weer goed verlopen is. Ben gelukkig nooit een hele overbezorgde moeder geweest maar heb wel van die momenten.
Zoals gisterenavond toen mijn ex belde. Nu belt mijn ex mij eigenlijk nooit en onze zoon woont bij hem dus even sloeg mijn hart een keer over omdat ik dacht, er zal toch niet gebeurd zijn met ons kind.
Gelukkig was het niet het geval en wilde hij alleen maar even vertellen dat hij een vacature had gezien bij een bedrijf waarvan hij dacht dat het wel geschikt voor mij was. Dat is dan wel weer aardig van hem.
Morgen is het Hemelvaartsdag, dat is voor mij eigenlijk de leukste dag van het jaar in ons dorp.
Kermis, Wielerronden, gezelligheid in alle cafés en terrassen, dus ik hoop maar het ik me morgen weer een stukje beter voel en daar nog wat van mee kan pikken.
Het gebruikelijke biertje zal er dit keer even niet bijzijn, dat lijkt me geen goede combinatie tenminste met medicijnen.
Ach ook met een spaatje rood kan het wel gezellig zijn hoor, dat moet je tenslotte er zelf maar van maken.

18 gedachten over “Zo’n dag……..

 1. Dat biertje komt wel weer. Hopelijk is de ontsteking weer snel over. Laat het kuurtje zijn werk maar doen. Veel beterschap gewenst.

 2. Fijn dat zoonlief weer heelhuids thuis is gekomen 🙂 Verder hoop ik voor jou dat de medicijnen hun werk doen en jij vandaag van gezelligheid hebt genoten. Buiten ziet het er niet echt gezellig uit, dus zul je het vandaag echt van de mensen om je heen moeten hebben.

 3. Ja joh om je kind blijf je je toch ongewild zorgen maken. Fijn dat hij weer veilig thuis is.
  En beterschap verder, hoop dat je toch nog iets aan deze dag hebt gehad :-).

 4. Meestal slaat zo’n kuurtje snel aan en ben je er zo weer vanaf. Maar het is en blijft vervelend. Nog een beetje door die donderdag heen gekomen?

 5. Ik hoop voor je dat het kuurtje snel aanslaat dan komt het wel goed met de kermis.
  Dat tijdverschil is altijd lastig maar zoonlief woont al bijna 20 jaar in de USA dus die maakt dit soort vergissingen niet meer. Fijn dat hij weer veilig is geland, wel balen dat hij zo snel aan het werk moet, het duurt toch altijd wel even eer je weer in het juiste dag/nachtritme zit!

  1. Zoonlief had er geen erg in gehad zei hij achteraf. Ja het weekend erna kreeg hij pas een tikje terug van het tijdverschil en de drukte daar natuurlijk. Even een rustig weekendje voor hem om te herstellen. Net zijn moeder, is geen stilzitter haha.

 6. Je blijft toch moeder met evenredige gevoelens als ze er niet zijn. Dat zal er altijd in blijven zitten. Ik hoop dat het iets is, die vacature voor je. Dat zou toch wel een groot cadeau zijn.

  1. Nou ja die vacature, heb wel gesolliciteerd maar onderaan stond al. Pas afgestuurden worden uitgenodigd te solliciteren dus dan weet je het al. Heb het wel in mijn sollicitatiebrief verwerkt dat ik nooit uitgestudeerd ben maar mijn insteek is om altijd te willen blijven leren. Maar ben bang dat het niet helpt. Maar goed ik had mijn verplichte sollicitatie weer gedaan dus……. zo denk ik dan maar, niet geschoten altijd mis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s