Pff dat was hard werken

10304800_10201818966266703_4604062347162659809_nJa ik vind voetbal nog steeds een leuk spelletje en zeker als dan het Nederlands elftal speelt vind ik het extra spannend.
De eerste wedstrijd heb ik thuis zitten kijken. Vanavond ben ik naar mijn stamcafé gegaan.  Nagels oranje gelakt, oranje shirt aan, oorbellen en armbanden. Ik ben er helemaal klaar voor. Een prachtige eerste wedstrijd tegen Spanje en natuurlijk wist ik meteen, dit zou alleen maar tegen kunnen vallen in de tweede wedstrijd.
En dat bleek ook wel, een moeizaam begin maar dan opeens de ontlading en het eerste doelpunt voor Nederland.
De euforie in het oranje café waar ik naar toe was gegaan om te kijken duurde maar heel kort want Australië scoorde meteen een tegendoelpunt.
Een kennis van me heeft zijn twee nog jonge kinderen meegenomen die helemaal in de ban zijn van de loombandjes, een hele nieuwe rage en het meisje gaat me voor doen hoe het werkt allemaal.
Ik ga nog even wat bootjes zitten vouwen voor de kinderen en een verhaaltje er bij vertellen, ze vinden het prachtig.
De wedstrijd wordt steeds spannender en dat is merkbaar in het café , ik beken, het bier vloeide rijkelijk en iedere keer stond er weer een nieuw glas voor mij. Natuurlijk kan ik ook nee zeggen maar het was gezellig en spannend en dan ongemerkt gaat het wel hard, eigenlijk te hard.
Maar het mag voor een keertje.
safe_imageWe komen weer achter maar gelukkig komt de gelijkmaker en als dan ook nog het 3e doelpunt voor Nederland valt zit iedereen de laatste minuten ongeveer af te tellen.
Een zwaar bevochte overwinning. Ik blijf niet te lang plakken en ga naar huis.
Om een uur of half 9 ben ik thuis en ik voel ze aardig zitten en dan druk ik me nog voorzichtig uit.
Pff een leuke wedstrijd en heel gezellig maar de volgende keer maar ietsje minder bier voor mij. 😉

Plaatjes internet

8 gedachten over “Pff dat was hard werken

  1. We zaten op een verjaardag en mijn schoonzusje had een lopend buffet klaargemaakt. Het was genieten met zijn allen. Natuurlijk hielp de uitslag daar ook aan mee 🙂 Of het verdiend is, weet ik niet, maar de uitkomst staat me wel aan!

    1. Dat is natuurlijk gezellig, zo lekker eten erbij. Ja weet ook niet of het verdiend is, het was een moeilijke wedstrijd,dat kon ook niet anders na die euforie van de eerste wedstrijd. Maar wel goed teruggekomen, dus we gaan nog een ronde verder.

  2. Ach, de boog kan niet altijd gespannen zijn en dit was een leuke, gezellige gelegenheid. En je hebt er niemand pijn mee gedaan tenslotte. Die uitslag was wel positief natuurlijk maar de manier waarop was eigenlijk beneden N.A.P. Op naar Chili, dan kunnen we bewijzen dat WE…. goed zijn.

  3. Dat extra biertje is wel eens lekker voor je lichaam hoor Anneke! (Spoelt alles mooi schoon en is ook wel eens goed voor je nieren!) Leuk, dat je zo in het oranje was. Geeft toch wat sfeer op dat soort avonden.

    1. Ben eigenlijk niet zo van de verkleedpartijen maar een oranje shirtje had ik ooit voor dit soort gelegenheden gekocht, dat voldoet nog steeds ;). En het was heeeeeeeel gezellig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s