Zuinigheid en vlijt………

canonlampJa met die dingen ben ik dus wel opgevoed. Geef niet iets uit wat je niet hebt.
Nog steeds heb ik moeite om geld voor mezelf uit te geven en dan heb ik het niet over eten, kleding of dingen die ik nodig heb maar luxe artikelen.
Zoals een paar jaar geleden ik een tablet kocht, ik vond het een smak geld bijna 400 euro om zomaar voor mezelf uit te geven maar ik moet zeggen het is een van de weinige apparaten waar ik zo ontzettend veel plezier van heb eigenlijk.
fotrugzakEn vandaag heb ik voor mezelf een nieuwe lens, nieuwe verlichting en een rugzak om mijn fotospullen in op te bergen besteld. Pff dat was een rib uit mijn lijf en heb wel even zitten twijfelen of ik het wel zou doen.
Maar ik heb het laatste jaar zo ontzettend veel plezier gekregen in het fotograferen en ik kies er voor om in plaats van op vakantie te gaan mezelf te verwennen met deze zaken waarvan ik denk dat ik er gewoon heel blij mee zal zijn.
Een paar weken geleden had een vriendin van mij dozen fotospullen van haar schoonvader gekregen, ik mocht kijken of ik wat kon gebruiken maar er zat niets bruikbaars voor me, het waren allemaal nog analoge camera’s en lenzen. lenzenAlleen wel een mooi statief. Een klein en licht statief, inschuifbaar en op alle mogelijke manieren verstelbaar en ik mocht hem hebben voor 20 euro, dat had ik er graag voor over.
Heel eerlijk gezegd kan ik nu eigenlijk niet wachten tot ik mijn nieuwe spullen krijg en heb er echt zin in om mee aan de slag te gaan en jullie weer te vervelen met wat opnames die ik zal gaan maken. πŸ˜‰

Plaatjes internet

17 gedachten over “Zuinigheid en vlijt………

 1. Ik vind het leuk,en ben benieuwd naar de foto’s, en vervelen doe je niet met deze blog, ik lees het altijd graag!

   1. Ik begrijp het,ik post wel veel foto’s, ikzelf heb het uitgezet om van elke post van de blogs die ik volg,een mail te ontvangen.

 2. Zuinigheid, het is onze generatie met de paplepel ingegoten. Ik heb lange tijd hetzelfde gehad als jij. En nu nog koop ik de goedkoopste tuintegels en zo. Waardevolle afweging van je. Goed idee om jezelf zo’n cadeau te geven want daar heb je voor langere tijd veel plezier van. Geniet van het fotograferen en laat ons meegenieten van de resultaten. Ik zit er klaar voor πŸ™‚

 3. Ten eerste maak je een klein foutje : je gaat ons niet vervelen, maar verwennen met jou opnames πŸ˜€
  Ten tweede, ik denk dat het soms gewoon nodig is om jezelf eens lekker te verwennen. Ik heb het van huis uit ook niet geleerd, maar kan het nu wel erg waarderen van mezelf als ik het wel doe πŸ™‚
  Geniet straks maar lekker van je mooie spulletjes.

 4. Wat leuk dat je zoveel plezier hebt gekregen in het fotograferen, Anneke! Weet je dat je met een adapter ook analoge lenzen kunt gebruiken? Dus niet te gauw ‘nee’ zeggen. En vooral genieten van je nieuwe spullen!

 5. Nou dat “jezelf verwennen”valt nogal mee hoor. Heel veel mensen kopen dit soort dingen makkelijk in een opwelling terwijl ze Γ³Γ³k nog een dure vakantiereis maken.
  Het is fijn dat je het vakantie geld dÑÑraan kunt besteden, menigeen moet het gebruiken om schulden in te lossen omdat ze niet jouw “zuinigheid en vlijt ” hebben geleerd of opgepikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s