Hopeloos achter……..

Lelies roodLieve blogvrienden en vriendinnen, ik ben hopeloos achter met het lezen van de blogs en reageren.
Mijn insteek is altijd ook om de mensen die ik volg te lezen en daarop regelmatig te reageren, zeker als het iets is dat me aanspreekt.
Door de drukte van de afgelopen weken heb ik een beetje het gevoel dat ik achter mezelf aanloop dus zal het nog niet een/twee/drie er van komen om te reageren.
De meeste lees ik wel als ze binnenkomen op de mail. Het is even niet anders.
Ze geven mooi weer op en dan ga ik ook liever fietsen, in de tuin werken, zitten, lezen, luieren, fotograferen dan achter mijn computer zitten.
Kikker 2En voorlopig is het ook even foto’s uitzoeken, bijwerken en geschikt maken voor het boek wat gemaakt gaat worden.
Vanmiddag ook heerlijk in de tuin gewerkt, zelfs nog met mijn waadpak aan de vijver in gegaan om ook daar een beetje orde te scheppen in de plantenwereld. De vissen konden bijna niet meer zwemmen zoveel planten waren er.
Bovendien had de flinke regenbui van gisteren hier en daar wat bloemen platgelegd dus ook dat moest hersteld worden. Leuk om te doen hoor. Het was heerlijk weer vanmiddag ook.
Mijn eerste boontjes hangen aan de planten, denk nog een weekje dan kan ik mijn eerste maaltje eten, er zijn volop kruisbessen kan echt iedere dag wel een bakje plukken, de tomaten komen er aan, de komkommers en paprika’s doen het ook goed. tuinplant 1De krootjes worden ook al aardig groot net zoals de sla. Ook de pootuitjes die ik pas kreeg van iemand beginnen op te komen. Krijg zo al een aardig groentetuintje.
Zag ook nog kersen in mijn boompje hangen maar natuurlijk waren de vogels weer eerder geweest dan ik, dus er was niet veel van over. Nou ja die moeten ook eten tenslotte. Kikker steen 1Mijn tuin is “frogs paradise” . Ik moet een beetje opletten waar ik loop want overal zie ik mini kikkertjes springen.
Mijn “nepperd” houdt altijd de wacht over de vijver, hoewel hij ook niet kon voorkomen dat de reiger kwam haha. En ook een echte mooie groene kikker zit op de rand van de vijver toe te kijken wat ik allemaal aan het doen ben.
Het is gewoon genieten in mijn tuintje.

19 gedachten over “Hopeloos achter……..

 1. Het is geen moeten en groot gelijk dat je geniet van buiten zijn en andere dingen!
  Ik moet maar weer even langskomen om je frogparadise te bewonderen 🙂

 2. Dat begrijpen we heus wel hoor Anneke! Er zijn belangrijkere dingen – foto’s uitzoeken bijvoorbeeld! (Ik moet dat ook eens doen – pc zit bomvol, er mogen duizenden en duizenden foto’s weg. Wat een klus!)

 3. Buiten zijn met dit weer is toch ook veel lekkerder dan dan achter de pc door brengen?!
  (Ik loop ook giga achter. meer dan 300 blogs op bloglovin en heb zelf al meer dan een maand niks gepost…. )

  1. Blij dat ik niet de enige ben in ieder geval.. Komt wel weer hoor maar nu vind ik even andere dingen belangrijk, hoewel het schrijven wil ik nog niet missen. Dubbel dus.

 4. Ik heb zo af en toe totaal geen leeszin en lees dan maar mondjesmaat en haal de ‘overgeslagen’ blogs ook niet meer in. Alleen wanneer ik denk dat ik wat ‘mis’ blader ik even terug.

  Lezen van en reageren op een blog is geen must… maar een cadeautje voor de schrijf(st)er..

  1. Ja dat is ook zo maar ik vind het wel altijd leuk een aantal mensen die ook vaak reageren te volgen. Maar goed zomers is dat gewoon minder. En hoe “baanlozer” ik ben hoe meer werk ik heb en weten mensen me te vinden.

 5. Gewoon genieten van elke mooie dag. Meestal lees ik even tussendoor alsook reageren.Later op de avond zit ik ook nog wel achter de pc. en vaak kom ik niet eens aan reageren toe terwijl ik de stukjes die ik lees wel interessant vind.
  Ik heb ook veel kleine kikkertjes in de tuin.
  groetjes, Ria

  1. Ja ze zijn schattig die ukjes, had ook veel kikkervisjes deze zomer. Zo blijven er altijd wel een paar hangen in mijn tuin. Ja ik lees ook nog wel vaak dingen maar antwoorden komt er soms even niet van.

 6. Tja je hébt van die periodes dat je éigenlijk geen tijd hebt om te bloggen, bij mij toevallig óók een drukke week maar omdat ik maar om de andere dag een nieuw log zet lukt het meestal wel .Zelf schrijf ik pas een nieuw logje nadat ik m’n rondje langs m’n linkjes heb gemaakt.Wanneer dat dus een keer wat langer duurt komt het logje gewoon een dag later;-)

  1. Ja voor mij is mijn blog schrijven ’s avonds een soort ontlading, vind dat nog steeds zo leuk om te doen. En natuurlijk vind ik reacties leuk en wil ik ook reageren op andere blogs die ik lees, dat is een leuke wisselwerking. Maar soms loopt het even spaak zoals nu, het is niet anders.

 7. Geniet maar volop van je tuintje en andere buitenshuis bezigheden. in de winter heb je tijd genoeg om weer alles bij te houden. Ik heb juist het omgekeerde. Lees en reageer bij heel veel en vergeet mijn eigen belevenissen te vertellen… ;-). Maak ook dat komt wel weer! Buiten zijn is nu de beste tijd!

 8. O, meid, ik word haast jaloers op jou eigen paradijsje ………. het lijkt me zo geweldig om inderdaad regelmatig lekker in de tuin te kunnen werken, maar helaas, ik moet het doen met een balkon en paprikaplanten die op het ogenblik onder de luis zitten vanwege de wind. 🙂 Maar dat houd niet in dat ik niet geniet van het weer hoor, want ook op mijn balkon is het goed toeven 🙂

  1. Zo voelt het wel aan hoor als een soort paradijsje mijn tuin voor mij. Ben er nog steeds heel blij mee. En kom gerust eens buurten hoor, uurtje fietsen denk ik ;)…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s