Even bijkomen weer……

krul1Tjonge wat was het spannend gisterenavond bij het voetballen van het Nederlands Elftal. Een Oranjecafé vol met mensen, was lekker op tijd gegaan dus had een goed plaatsje om het te kunnen volgen.
Een lange zit maar met een enorme ontlading toen Krul ook de tweede penalty stopte en daarmee meteen een bekende Nederlander werd. Iedereen omhelsde elkaar, er werd gedanst,  het meegebrachte vuurwerk werd afgestoken, kortom het werd een feestje.
Een uur of 2 ging ik naar huis, toch wel een biertje op dus maar gaan lopen, dat leek me toch wel beter plan.
Geen moeite om in slaap te komen moet ik zeggen en vanmorgen voelde ik me nog aardig gammel. Pff dat hakt er wel in eigenlijk. Was wel toe aan een lekkere massage maar ja niemand “in the house” die dat wel even kon verzorgen.
Vanmiddag maar naar moeders gaan fietsen, letterlijk even helemaal uitgewaaid heerlijk hoor, stond een flinke bries in de polder en zo nu en dan viel er een drupje regen. Beetje op tijd gegaan want aan het einde van de middag gaven meer regen op.
Hup hollandVoordat de echte serieuze buien kwamen was ik weer thuis.  Veel heb ik er trouwens niet van meegekregen want ik lag lekker op de bank te slapen, dat had ik nog even nodig.
Een zegen even voor de tuin en het scheelde mij een hoop sproeiwerk vanavond.
Had vrijdag en zaterdag nog 4 afspraken gehad voor de krant dus dat moet ik nog uit gaan werken, wordt vast weer een latertje maar zag dat mijn agenda voor morgen helemaal leeg is dus dat is een prima vooruitzicht.

7 gedachten over “Even bijkomen weer……

  1. Nou er is vandaag behoorlijk wat regen gevallen, daar valt niet tegenaan te sproeien, lekker toch? Ik lag woensdagavond heerlijk om half 11 in bed en heb lekker overal doorheen geslapen en henk niet in bed horen stappen!

  2. Het was een rotdag qua weer vorige week zondag, de dag na de wedstrijd ;-). De meisjes hielden een pyamadag en ik had er geen moeite mee. Maar dat je een beetje brak was had je er toch zeker wel voor over hè, je had een topavond gehad!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s