Foute kleding…..

Zonnetje 34Ik weet niet of ik de enige ben maar het gebeurt mij met grote regelmaat, zeker in de “zomer”maanden dat ik me aankleed en als ik dan naar buiten stap denk: Foute kleding weer eens gekozen Anna.
Zoals vanmorgen. Het zag er lekker uit, geen idee wat voor weer ze opgaven voor vandaag, de laatste weken is het weer, het nieuws en het tv gebeuren me een beetje ontgaan moet ik zeggen. (behalve de voetbal dan) omdat ik het druk met van alles anders had.
Maar goed ik dus na mijn douchebeurt een hemdje aan en een korte broek. Stop de was in de machine en ga naar buiten om de vissen in de vijver te voeren. En ja hoor het is helemaal niet zo lekker als dat ik binnen dacht dat het was.
Dus zit ik nu een beetje te bibberen achter de computer en zal me dus zo wel weer moeten gaan verkleden, iets waar ik eigenlijk zo’n hekel aan heb.Zonnetje 34
Maar het gebeurt me gewoon wel dat ik me op een dag wel een paar keer verkleed. Dat heeft ook wel te maken dat ik soms tussendoor even weg moet voor de krant en dan heb ik toch weer andere kleding aan dan wanneer ik thuis zomaar in de tuin wat loop te rommelen of op mijn stretcher lekker lig te lezen.
Tegenwoordig probeer ik altijd maar wat kleding in laagjes aan te trekken zodat ik altijd wat aan of uit kan trekken want ik heb nou eenmaal een hekel aan kou. Wat dat betreft mag het voor mij wel een poosje echt lekker warm worden.
Dat ik ’s morgens gewoon een hemdje aantrek met korte broek, die ’s avonds pas weer uit hoef te doen als ik naar bed ga, op de fiets kan stappen zonder na te denken, moet ik nog een vestje, jasje, regenjasje meenemen. Dat lijkt me heerlijk hoor.
Zonnetje 34Tenslotte zitten we al weer op half juli, ik klaag niet over het weer hoor, we hebben al heel veel mooie dagen gehad dit jaar. Maar echt zomer, nee dat kan ik het nog niet noemen en van mij mag het echt wel een paar weken tropisch warm worden hoor.

7 gedachten over “Foute kleding…..

 1. O, heel herkenbaar hoor!!! Bij mij komt het ook een beetje door het klimaat op het vrijwilligerswerk ……. hoe warmer het buiten is, hoe kouder het daar is. Echt waardeloos, maar je hebt het er mee te doen.

 2. Ik vind het de laatste dagen broeierig warm. En korte broek draag ik niet, ommdat ik elastische kousen aan moet. Geen kijk, als je dan een korte broek aan hebt.

 3. Nou tropisch is ook weer het andere uiterste maar gewoon, een beetje lekker stabiel zomerweer van tussen 22 en de 25 graden zou fijn zijn. Buitje mag wel maar bij voorkeur in de nacht…tja, als ik tóch mag kiezen;-)
  De kledingkeuze is voor minder moeilijk want korte broek en mouwloos hempje kan ik de mensheid niet meer aandoen 😉

 4. Ja. Moeilijk af en toe. Vooral als het buiten 28 graden is, en op het werk en in de trein door de airco maar zestien of zo. Ben altijd wel van de laagjes.
  Doe mij maar een graadje of 26. Zonnig, weinig wind en dat nachtelijke buitje van Riet.
  Maar vorst met zon is ook heerlijk.

 5. Heel herkenbaar, neem ook altijd een vestje of jasje mee als ik het niet zeker weet… Of een stola! Moet ik nu even niet aan denken, het is boven nog steeds zo warm…pffff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s