Een superleuke dag……….

Ooievaard n3Vandaag een beetje rustig aan gedaan. Gisteren ging ik ’s morgens om 8 uur de deur uit en kon ik ’s avonds om 9 uur pas even op mijn gemak gaan zitten.
’s Morgens een vriendin geholpen en ’s middags wilde ik een paar uurtjes bij mijn moeder in de tuin gaan werken. Alleen toen ik daar kwam was haar wasmachine kapot en had gelekt. Ooievaar vliegend m

 

 

 

 

 

Dus heb ik meteen maar even heel haar bijkeuken schoongemaakt en gekeken of er soms iets in het zeefje verstopt zat. Dat was niet het geval dus maar een reparateur er bij halen.
Ooievaard landen dOoievaar landend

 

 

 

 

 

Daarna nog een paar uurtjes in de tuin gewerkt en ’s avonds nog naar twee scholen geweest voor de jaarlijkse musical. Toen was mijn energie wel ongeveer op.
Vandaag alleen een afspraak gemaakt met http://kakelbont.freeweb.nl/ . Via onze weblogs kwamen we er achter dat we niet in hetzelfde dorp maar wel in dezelfde gemeente wonen.
Dus bij mijn stamkoffiedrinkzaak de Hema afgesproken vanmiddag om een keer een bakje te doen. En het was heel gezellig en leuk om een keer kennis met elkaar gemaakt te hebben. Je kent iemand wel van de weblogs maar ook dan weet je niet van te voren of je niet na 10 minuten al zit te denken waar ben ik aan begonnen.
Dat was zeker niet het geval en ik vond het superleuk.
Gisteren en vandaag tussendoor ook nog wat foto’s gemaakt, juist als ik het druk heb is even zomaar een minuut of 10 ergens in het gras zitten zo heerlijk. Even niets doen. Genieten.
Schildpad1Een roodwang waterschildpad die hier natuurlijk helemaal niet hoort maar die regelmatig in plassen en sloten te vinden is van mensen die ze zat waren en in de sloot gezet hebben. Blijkbaar kunnen ze goed overwinteren. In de haven waar we vroeger lagen zaten er ook jarenlang een paar.
En gisteren was ik een klein stukje aan het wandelen toen er een ooievaar vlakbij landde. Wat een mooi gezicht en kon er nog net wat foto’s van maken.

4 gedachten over “Een superleuke dag……….

  1. Dit soort kennismakingen valt zélden slecht uit is mij ervaring. Je leert mensen best goed kennen als je bij elkaar leest en als het niet goed voelt begin je gewoon niet aan zo’n ontmoeting.
    Maar je had al met al dus een flink volle dag….phoe….!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s